Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az az LMBTQ propaganda,...

Mi az az LMBTQ propaganda, amely annyira befolyásolja az emberek életét?

Figyelt kérdés
Lehet én vagyok a rossz ember, de én ritkán látok ilyet, és akkor sem zavaró, és könnyű ignorálni, és nem befolyásolja negatívan az életemet.
2021. jún. 27. 17:16
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

Miért lett az 5ös lepontozva? Nem tetszett a parádé?

[link]

2021. jún. 27. 19:22
 12/14 anonim ***** válasza:
28%
11# ez lesz az EU hadsereg indulója!
2021. jún. 27. 19:26
 13/14 anonim ***** válasza:
74%

Kérdező, igazából nem is a propagandáról van szó, hanem azokról a kiegyensúlyozatlan életű emberekről, akik direkt erre ugranak. Láss néhány példát:

1. A válaszodhoz képest erre a reklámra is úgymond direkt találtál rá, nem a képedbe nyomták, ugyanis direkt az LMBTQ kategóriában kellett keresgélned. Hogy honnan merem ezt ilyen biztosra állítani? Ha csak random olvasgatod ezen az oldalon a kérdéseket, arra a kérdésre, ahová ezt a reklámot belinkelték, még nem találhattál volna rá csak úgy, mert az oldal olyan kérdéseket dobál ki, amik kb. 2 hetesek. Én sokat bosszankodtam már emiatt. Különben is érdekelnie kellett téged a témának, hiszen beleolvastál. Amúgy egy német reklámról beszélünk, lehet, hogy abban az országban ezzel nincs problémájuk az embereknek. Nem mintha a mi CBA-s Icukánk jobb lenne.

5. Nem tudom, hogy ki az, aki eleve ilyen agysorvasztó meséket nézetne a gyerekével, én biztosan nem. Ez kb. olyan Duck TV szintű, se eleje, se vége, értelmetlen az egész. Mondjuk neked is ismerned kellett valahonnan, hm...

2021. jún. 28. 15:44
 14/14 anonim ***** válasza:

13, volt osztálytársam egy amerikaihoz ment férjhez, ő küldte át.

5ös voltam.

2021. jún. 28. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!