Ez miért hiányzik azoknak akik Gyurcsány összefogásra szavaznak?
2021. jún. 30. 15:34
1/11 A kérdező kommentje:
1. híradás
2021. jún. 30. 15:36
2/11 anonim válasza:
Mert "legalább nem a zorbán lesz!!!4!".
Olyannal nem tudsz érdemben vitázni aki hit és érzelem alapján politizál.
3/11 A kérdező kommentje:
1.
Talán hallgasd meg az elejét
Mert a főkotrású ezt nem biztos hogy leadja
2021. jún. 30. 15:37
5/11 hájaaa válasza:
Engem nem érdekel a kamuduma, amíg Feri idejében nem pofáztak bele a magánéletembe, nem korlátozták a szabadság jogaimat, nem vesztem össze a rokonaimmal mert más nézetet vallok, addig most teljesen más a helyzet. És hogy ez megér-e egy Gyurcsány Ferencet, azt kell mondjam, hogy teljes mértékben!
6/11 anonim válasza:
5ös, no mesélj, miben korlátoztak téged? Hallgatunk!
7/11 hájaaa válasza:
6
Jaja, tudom, amíg nem visznek el bilincsben a nézeteim miatt addig minden rendben van, ismerjük a történetet. Van az a béka meg lassan főzzük meg példa, biztos hallottál már róla, ha nem ajánlom példának.
8/11 anonim válasza:
Továbbra is várom hogy miben korlátoznak téged.
9/11 hájaaa válasza:
Egy darab példa, csak tényleg egy darab
2010 óta mehetek e játékterembe eljátszani a pénzemet? Egy kocsma, egy szórakozóhely, vagy esetleg egy országosan létrehozott néhány kaszinoó áll e rendelkezésre? Ez tényleg csak a jéghegy csúcsa...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!