Fideszesek! Ki lesz az új ellenség?
Figyelt kérdés
Soros migráns brüsszel, négerek iszlámok liberálisok, most pl éppen a b*zikat kell gyűlölni.
Hitlernek is ez volt a taktikája, le is írta.
Egyszerű szavakat kell ismételgetni, mert a pór nép buta.
2021. jún. 30. 09:31
21/23 anonim válasza:
Meddig picsogsz még? És a legrosszabb, hogy a hozzád hasonlónak még mindig itt rontják a levegőt!
Menj inkább térdelni, a fajtád körében most úgy is az a divat.😋
23/23 anonim válasza:
A 2-es válaszoló vagyok, az ellenzéki. Köszönöm mindenkinek, akik emlékeztettek a kimaradt gyűlölni való dolgokra, csak éreztem én, hogy valahogy nem teljes az énképem. Ment nekik a zöld kéz, köszönöm a segítséget. Még annyit hozzátennék, hogy akinek térdprotézise van, esetleg nincs lába, őket is gyűlölöm, mert nem tudnak térdelni.
Ja bocs, a fidesz rossz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!