Fideszesek! Ki lesz az új ellenség?
Soros migráns brüsszel, négerek iszlámok liberálisok, most pl éppen a b*zikat kell gyűlölni.
Hitlernek is ez volt a taktikája, le is írta.
Egyszerű szavakat kell ismételgetni, mert a pór nép buta.
3
Eskü ellenzéki vagyok. Gyűlölöm Orbánt, és gyűlölöm azokat, akik heteroszexuálisok. Teljes szívemből, áthatóan és tisztán gyűlölöm őket. Ha ezt nem írhatom le minden nap, akkor elájulok.
"Én ellenzéki vagyok, és nekünk azért jobb, mert az ellenségünk akiket gyűlölünk, állandóan csak Orbán és a heteroszexuálisok."
Elfeledkeztél a vidékiekről, magyarokról, határon túliakról, lengyelekről! Csak néhány példát említve.
6
Ja bocsánat. Őket is gyűlölöm. Köszönöm az emlékeztetőt, ment a zöld kéz.
Ez nagyon gyenge utolsó.
Azt hittem hogy az orbán hívőknek alap képesség a hazugság.
"a pór nép buta"
Nem kell ócsárló megjegyzéseket tenni senkire, se a konzervatívokra se a liberálisokra,senkire.
Igazad van 9-es, én is felejtettem ki dolgokat!
De, hogy teljes legyen a lista azokat is vegyük ide akik nem térdelnek a szivárványosok, pedofilok, meg egy semmirekellő bűnözőből faragott mártír előtt aki rendőri túlkapás áldozata lett ugyan, de a bőrszíne miatt külön hírverést kapott, más, hasonló esetekben meg nem foglalkozik ezzel senki.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!