Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Ki lesz az új...

Fideszesek! Ki lesz az új ellenség?

Figyelt kérdés

Soros migráns brüsszel, négerek iszlámok liberálisok, most pl éppen a b*zikat kell gyűlölni.

Hitlernek is ez volt a taktikája, le is írta.

Egyszerű szavakat kell ismételgetni, mert a pór nép buta.

2021. jún. 30. 09:31
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
28%
Hitler okos.
2021. jún. 30. 09:35
 2/23 anonim ***** válasza:
32%
Én ellenzéki vagyok, és nekünk azért jobb, mert az ellenségünk akiket gyűlölünk, állandóan csak Orbán és a heteroszexuálisok. Nálunk a gyűlölet tárgya nem változik.
2021. jún. 30. 09:36
 3/23 anonim ***** válasza:
22%

3

Eskü ellenzéki vagyok. Gyűlölöm Orbánt, és gyűlölöm azokat, akik heteroszexuálisok. Teljes szívemből, áthatóan és tisztán gyűlölöm őket. Ha ezt nem írhatom le minden nap, akkor elájulok.

2021. jún. 30. 09:53
 4/23 A kérdező kommentje:
Eskü hogy átlátszó vagy, ne hazudj.
2021. jún. 30. 10:13
 5/23 anonim ***** válasza:
73%

"Én ellenzéki vagyok, és nekünk azért jobb, mert az ellenségünk akiket gyűlölünk, állandóan csak Orbán és a heteroszexuálisok."

Elfeledkeztél a vidékiekről, magyarokról, határon túliakról, lengyelekről! Csak néhány példát említve.

2021. jún. 30. 10:22
 6/23 anonim ***** válasza:
71%

6

Ja bocsánat. Őket is gyűlölöm. Köszönöm az emlékeztetőt, ment a zöld kéz.

2021. jún. 30. 10:31
 7/23 A kérdező kommentje:

Ez nagyon gyenge utolsó.

Azt hittem hogy az orbán hívőknek alap képesség a hazugság.

2021. jún. 30. 10:40
 8/23 anonim ***** válasza:
81%
#6-ot kiegészíteném a focisták, nyuggerek, kínaiak, oroszok, oltottak, oltatlanok, azok, akiken van sapka és azok akiken nincs xd.
2021. jún. 30. 10:44
 9/23 anonim ***** válasza:
18%

"a pór nép buta"

Nem kell ócsárló megjegyzéseket tenni senkire, se a konzervatívokra se a liberálisokra,senkire.

2021. jún. 30. 10:46
 10/23 anonim ***** válasza:
30%

Igazad van 9-es, én is felejtettem ki dolgokat!

De, hogy teljes legyen a lista azokat is vegyük ide akik nem térdelnek a szivárványosok, pedofilok, meg egy semmirekellő bűnözőből faragott mártír előtt aki rendőri túlkapás áldozata lett ugyan, de a bőrszíne miatt külön hírverést kapott, más, hasonló esetekben meg nem foglalkozik ezzel senki.

2021. jún. 30. 10:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!