Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ellenzéki győzelem esetén...

Ellenzéki győzelem esetén elképzelhető, hogy listázzák majd utólagosan a Békemeneten résztvevő Fideszeseket?

Figyelt kérdés

Ősszel Békemenet lesz ugye, ahol ugyebár nem ellenzéki gyűlésekhez híven pár 100-1000-en szoktak lenni hanem több százezren , na most erről ugyebár videó anyagok lesznek, kb. minden résztvevő beazonosítható lesz.

Elképzelhető, hogy megtorlásra számíthatnak az ellenzéktől a résztvevők? Nem börtönbüntetésre gondolok, de pl. akik állami helyeken dolgoznak, stb.. ami politikai közegtől függ azok ki lesznek rúgva ha részt vettek?

Sajnos jelenleg nagyon agresszíven ígérgetnek a Fideszesek ellen az ellenzéki politikusok így tartunk ettől és nem tudjuk menjünk e a családdal vagy sem mivel van olyan családtag aki állami szférában dolgozik

2021. jún. 29. 19:36
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
62%

8-ra:

Na pont ez semmit se bizonyít. Gyurcsány már volt min.elnök 4 évig. Ért hátrány akkoriban egyszerű embert a politikai meggyőződése miatt? Nem. Én 2005-től a közigazgatásban dolgoztam, semmi ilyesmi nem volt. A Fidesz által létrehozott megyei kormányhivatalok (a törzshivatalok), na azok tényleg a hatalom kiszolgálói. Ha onnan osztályvezetőtől kezdve fölfelé kirugdosnák az embereket, az nem boszorkányüldözés lenne, hanem a normális rend megteremtésének kezdete. Hangsúlyozom, nem a kormányhivatalok alá beolvasztott, tényleges ágazati feladatokat ellátó hivatalokra gondolok (pl. munkaügy, népegészségügy), hanem a törzshivatalra, amelyik immár 10 éve politikailag ellenőrzi őket.

És ehhez természetesen nem kell semmiféle békemenetes fényképelemzés. Pontosan lehet tudni, ki került oda politikai alapon és ki szakmai alapon.

2021. jún. 29. 20:13
 12/21 anonim ***** válasza:
4%

Ne menjetek el!

Jönnek majd olyan emberek is a gyűlésre, akik valójában balhét akarnak. Ők majd randalíroznak, aztán ráhúzzák ezt az összes résztvevőre, és azt mondják, hogy lám, ez bebizonyította, hogy 15 évvel ezelőtt is a Fidesz volt a felbujtó, ahogy most is.

Nagyon nagy hülyeség ilyet szervezni a Fidesz részéről.

2021. jún. 29. 20:14
 13/21 A kérdező kommentje:

Ez mondjuk jogos, hogy beépülhetnek DK-s , Jobbikos, stb. provokátorok

2021. jún. 29. 20:17
 14/21 A kérdező kommentje:

Goldmund, te látom sajnos esztelenül hívő ellenzéki (DK?) birkuci vagy, így kérlek fejezd be a válaszolgatást, nem a te véleményed érdekel 10x leírva.

2021. jún. 29. 20:18
 15/21 anonim ***** válasza:
59%

Martin, ugye? A Facebookon is elég aktív vagy, ha te vagy. 🤡

2021. jún. 29. 20:20
 16/21 anonim ***** válasza:
29%
Jobb félni, mint megijedni. Sajnos van ilyen listázás már most az ellenzék oldalán, de egyelőre csak értelmiségi influenszereket listáznak. Az sem jó viszont, ha nem hallatod a véleményed, mert akkor az ingadozók még azt hiszik, hogy mindenki ellenzéki és az a jó politika. Nagyon sok fideszes van, nem kell félni. Azért békemenetek egy napszemcsi, maszk jól jön 👍
2021. jún. 29. 20:24
 17/21 anonim ***** válasza:
44%
Mondjuk én le vagyok tiltva Feri ès Klári oldalán is, mert megkérdeztem ezt a árokbetemetést, meg, hogy hol van az EZs bér, semmi provokáció nem volt.
2021. jún. 29. 20:42
 18/21 anonim ***** válasza:
51%
Ha a birkamenet résztvevőinek valami gondjai lennének az nem azért lenne, mert ott voltak, hanem mert gerinctelen pártemberek, semmirekellők.
2021. jún. 29. 20:47
 19/21 anonim ***** válasza:
100%

az eddigi birkameneteken is regisztráltam a résztvevőket, a mobiltelefon cellainformációk alapján

üdv Soros György

2021. jún. 29. 20:52
 20/21 anonim ***** válasza:
70%

Már listázva vannak ők.

Csak éppen a Fidesz teszi ezt a Kubatov-listával, ezzel tudnak összeszervezni százezer embert a Békemenetekre, akiknek még buszt is küldenek, ha kell.

2021. jún. 29. 20:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!