Fideszesek! Ha ez így megy tovább, elképzelhető, hogy ti is az Ellenzéki Összefogásra fogtok szavazni?
Nem értem az összefüggést.
Azért kellene a Fidesz helyett a ballib összefogásra szavaznom, mert a Jakab - még egy nappal azután is, hogy ismerjük a valóságot - még mindig ugyanazt a populista demagóg dumát nyomja?
Ha Torgyán még élne, akkor tanulhatna tőle. (Mondjuk Torgyán sokkal képzettebb, értelmesebb volt.)
Vagy azért kellene a hirtelen a ballib összefogásra szavaznom, mert a Nemzetbiztonsági Bizottság jobbikos elnöke magasról lesz@rja a munkáját, hogy megismerje a nevét az ország? Úgy látszik kevés hely van azon a közös listán...
Jó lenne ha nem lenne nagyobb probléma, mint egy nyamvadt "alagút".
De sajnos van.
Kérdező!
Alábecsülöd Habony és Rogán úr propagandagépezetét. Majd beadják a híveknek, hogy azért épült az alagút, hogyha valami természeti katasztrófa van, akkor letudják oda menekíteni a vezírt.
"hogyha valami természeti katasztrófa van, akkor letudják oda menekíteni a vezírt."
Vannak bunkerek, ahová menekíteni tudják, ne aggódj. Az az alagút egy komolyabb természeti katasztrófa esetén összedőlne valszeg, ha csak 2 milliárdbot szánnának rá, de hát úgyse 2 milliárdot szánnak rá, hanem csak 500 milliót, a 1.5 milliárd zsebbe megy.
És ezekkel a sok nyugger szavazója szerinted tisztában van? Meg az iskolázatlan cigányok, illetve az átbuszoztatott erdélyiek és kárpátaljaiak?
Én is vidéki vagyok, de teljesen egyetértek azokkal, akik kritizálják a vidékieket, főleg a falusiakat, mert néhány helyen totális a sötétség.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!