Fideszesek! Ha ez így megy tovább, elképzelhető, hogy ti is az Ellenzéki Összefogásra fogtok szavazni?
Kérdező
Attól mert te vagy olyan hülye, hogy tapsikolsz Jakabnak, hogy ilyen hülyeségeket beszél, a többi ember még nem lesz ilyen.
Egy sportlétesítményben építenek egy újabb autós bejáratot. Mivel a létesítmény már készen van ÉS maga a pár száz fős parkoló is eleve mélygarázs, így semmiféle más megközelítés nem lehetséges csak egy olyanon keresztül ami a föld alá visz le.
Az "alagút" 50m hosszú lesz.
A nemzetbiztonsági ülésen volt tárgyalva, nem volt eltitkolva a képviselők elől. Hogy Jakabnak ez csak most jutott tudomására és ennyire ledöbbent, az a saját szegénységi bizonyítványa.
#9!
Én budapesti vagyok, mindig is itt éltem, mindig értelmiség munkakörben dolgoztam... de voltak nagyon sötét kollégáim.
"Én is vidéki vagyok, de teljesen egyetértek azokkal, akik kritizálják a vidékieket, főleg a falusiakat, mert néhány helyen totális a sötétség.:)"
A probléma az, hogy magadat viszont nem veszed észre. 😂
Mert én okos ember vagyok.
"Mert én okos ember vagyok."
Igen, általában mindenki ezt hiszi magáról. 👍
#9 "Én is vidéki vagyok, de teljesen egyetértek azokkal, akik kritizálják a vidékieket, főleg a falusiakat, mert néhány helyen totális a sötétség"
Aha. Ott nálad igen. Ez látszik.
Hát, ha lejönnél a falumba, akkor látnád, hogy miről ugatok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!