Szíved mélyén azért elismered, hogy a külföldiek jogosan kifogásolják a magyarok lesújtó szellemi, morális állapotát és civilizációs elmaradottságát?
"Ehhez képest az EU keleti része látja el munkaerővel a nyugatit, és a keleti része veszi a nyugatiak szemetét. Mi tartjuk el őket."
tankönyvi példával sikerült illusztrálnod, hogyan is látja a 21. század európáját a bugris balkán.
nem akarlak elkeseríteni, de nem a holland kutatómérnök/angol orvos/német zongorista "vállal melót", a csepeli autómosóban, vagy egy pantelimoni (román település) csirkefarmon, hanem éppen fordítva.
nem azért alakult ez így, mert a brit gazdaság összeroppanna kovács mihályok nélkül, és nem lenne kinek sikálnia a wc deszkára száradt hasmenést, egy város széli büfében, hanem mert ez nekik így kényelmes, hogy dolgoztatják a kispénzűeket, fillérekért (nekik fillérek), míg a nyomorult azt hiszi, hogyha megkeres londonban havonta 2400 fontot, akkor ő már gazdag emberként térhet haza ráckevére, csak azzal egyik hülye sem számol, hogy míg ráckevén egy szendvics 400 forint a laczkó-grillben, londonban kétezer.
a nyugatiak "szemetébe" pedig beletartozik, a te vinyódra is letöltött terminátor2, és die hard, az érintőképernyős telefonod, és a nike cipőd, playstationöd/xboxod és gyakorlatilag az egész létezésed, hiszen most is egy olyan felületen osztod a magvas gondolataidat, ami lehetőséghez hozzá sem juthattál volna a "sátáni" amerika nélkül például.
az európai unió azért lett mostanra egy szétesőben lévő, szánalmas, követhetetlenül ingatag vicctársaság, mert sajnos el kell tartson pár erős nemzet, vagy egy tucat, középkori, korrupt szennyországot, akik a mai napig képtelenek felnőni kulturálisan, és erkölcsi szempontból, és a mellüket döngetve hőbörögnek, miközben lerabolják az uniót.
23, neked sincs fogalmad a világgazdaság és a tudomány történelméről.
A Dunning-Kruger-hatás mintapéldája vagy.
Csak a tieddel ellentétben amit én mondtam az létező...
Újfent: A Dunning-Kruger-hatás mintapéldája vagy.
ajaj, most látom, hogy burger-yvon féle papagájbetegségben is szenvedsz.
segít benne szakember, vagy egyedül próbálod legyőzni?
, hogyha megkeres londonban havonta 2400 fontot, akkor ő már gazdag emberként térhet haza ráckevére, csak azzal egyik hülye sem sz
Sokkal jobban megél annyiból, ez egy buta le egyszerüsítés.
Pl egyik ismerősöm németben 1500at keres, ami kevésnem számít. 300 a saját lakás rezsivel együtt, bőven marad akkor is ha a felét elkölti, kaja is olcsó.
Ugyanezért mo.-on kapsz egy minimálbért ami 100 a lakás 120 rezsivel ès akkor még éhen se haltál.
Ez a különbség, ezek tények.
Nekem vannak svéd, szlovén, horvát és svájci ismerőseim. Kivétel nélkül mindegyik azt mondta, hogy röhögnek Orbánon, mert egy bohóc. :D És lehet majd lepontozgatni, de, ha fáj, ha nem, ezt mondják. Ha találkozok velük, és kiejtem a számon, hogy Orbán, elkezdenek röhögni.
Szóval én abszolút átérzem, és egyetértek. Nem mindegyik magyar, de sajnos nagyon nagyon sokan még mindig a konzervatív társadalom példáját követik. Priitív módon rákiabálnak egy ázsiai illetőre, hogy ,,Hú! Egy sárga!", sötétebb színű a bőre ,,Hú! Egy migráns!". De szerencsére nagyon sok elfogadó magyar is van.
Ez az általánosítás a migránsokról is...szánalmas. Oké, biztos van köztük rossz ember, aki lopni akar, meg ingyenélni, de a magyarok között is van ilyen, a romák között is.. És szerencsétlen migránsok mit csináljanak? Nem tudnak otthon maradni, mert boltba menet lelövik az asszonyt. Őszintén, ti nem menekülnétek úgy, ahogy csak tudtok, ha arról lenne szó, hogy lemészárolják a családotokat?? Mert szerintem mindannyian rohannánk árkon bokron át, hogy mentsük az írhánkat! És az, hogy ,,Jönnek megerőszakolni a lányainkat!!" Gondolkozzatok már basszus!! :D Mindegyiket egyesével ismerik és tudják, hogy milyen ember? NEM! Ismétlem, biztosan vannak közöttük olyanok, akik rosszak, de NEM MINDEGYIK! És nem szabad általánosítani! Mert magyarból is van suttyó pedofil, és tisztességes ember is.
A melegek... Ki a tökömnek ártanak? Téged mit zavar az, hogy más mit csinál? Egyáltalán mi közöd van ahhoz, hogy ő kihez vonzódik? Haragudj rá azért, ha meglop, ha öl, ha megerőszakol valakit stb. De azért, mert valakit szeret te utálkozol? Az ilyen emberek gondolkozzanak már el magukon, hogy mennyire élettelen kis senkiházik.
Tudományosan is bizonyították amúgy, hogy a homofóbia és a rasszizmus erős kapcsolatban van az alacsony intelligencia szinttel. És mit mondasz? Miért utálod őket? ,,Mert természetellenes!!" Ki vagy te, hogy megmondd, hogy mi természetellenes, meg mi nem? Te nyugodtan lehetsz heteró. Éld úgy az életedet, ahogy szeretnéd! A melegek nem fognak megakadályozni benne!
Szóval én utálom a hirhedt ,,magyar mentalitást"!És szerintem primitív, nevetséges az egész!
egy 21 éves, heteró, egyetemista lány
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!