Na mesélj még milyen bagyok szerinted? Fogalmad nincs semmiről csak ismétled amit a kormány mond.kéne gondolkozni kicsit. De az olyan b*zis
2021. jún. 30. 17:01
43/74 anonim válasza:
Nem én vagyok az aki folyamatosan mindent támad. De értem. Nem értek veled egyet, így tuti fideszes vagyok. Vicces gyerek vagy te Lacika.
2021. jún. 30. 17:02
44/74 Lacás1976 válasza:
Élnél te is melegként itthon egyből másként látnád a dolgokat... Amugy meg nem szexeltünk hogy becézgessél! Bár ha tudnád hány "heteróval" voltam 😀😀😀
2021. jún. 30. 17:13
45/74 anonim válasza:
Hm... de ha annyi emberrel voltál akkor csak nem szar itthon homokosként.
A gyerekeket becézni szokás. Te 45 évesen 4.5 éves gyerek szintjén vagy. Lacika.
2021. jún. 30. 17:16
46/74 Lacás1976 válasza:
Te meg egy 80 éves begyepesedett félig agyhalott de azért még okoskodó prűd vénember szintjén. Ha már itt tartunk . bár én nem akartam személyeskedésbe átmenni. Szerintem veled a társalgást itt fejezem be. Meggyőzni úgysem tudlak hogy belásd hogy itt rossz.és ez a törvény rossz És te sem fogsz meggyőzni az ellenkezőjéről.....
2021. jún. 30. 17:31
47/74 anonim válasza:
Van bizonyíték, hogy azért verték meg őket, mert melegek?
2021. júl. 1. 02:37
48/74 anonim válasza:
48, természetesen nincs.
2021. júl. 1. 14:09
49/74 anonim válasza:
"Te meg egy 80 éves begyepesedett félig agyhalott de azért még okoskodó prűd vénember szintjén. Ha már itt tartunk . bár én nem akartam személyeskedésbe átmenni."
Milyen jó hogy akkor ennyire nincs önkontrollod. 🙃
Nagyon felnőttes! És még csak el se találtad. 🤣🤣🤣
"Meggyőzni úgysem tudlak hogy belásd hogy itt rossz.és ez a törvény rossz És te sem fogsz meggyőzni az ellenkezőjéről....."
Az ösztöndíjamat felmerném rá tenni hogy még csak el sem olvastad a törvényt. Én elolvastam, SEMMIBEN nem korlátoz, kivéve ha pedofil vagy... pedofil vagy Lacika?
2021. júl. 1. 14:11
50/74 Lacás1976 válasza:
1. Nem vagyok pedofil!!!
2. Nem én kezdtem személyeskedni!
3. Ha ez olyan jó törvény lenne nem tüntetett volna ellene sok ezer ember, és nen írták volna alá a peticiót ellene pár nap alatt 120 ezren...
4. Láss már tovább az orrodnál! "nem korlátoz semmibe...." És a következő?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!