"Gratulálok" az összes homofóbnak! Ilyen Magyarországot akartatok, igaz?! Szégyelljétek magatokat, hogy Putyin kottájából játszotok!
2021. jún. 28. 21:44
31/74 anonim válasza:
Két hete engem is megvertek, pont így az utcán,fényes nappal, érdekes nem került bele a hírekbe, mondjuk az is igaz hogy hetero-vagyok...
32/74 anonim válasza:
Ha nem lettek volna melegek, akkor meg rasszistaként kerülnek bele. Ennyit ér a hvg. Blikk szint.
33/74 anonim válasza:
És mint kiderült, újfent az agyonpátyolgatott, állítólagosan üldözött félállatok voltak.
34/74 anonim válasza:
No, hvg-t se olvasok többet...
35/74 Lacás1976 válasza:
Én már utálok itt élni.... Elmaradott ovodás szintű, középkori gondolkodású ország.
36/74 anonim válasza:
36, akkor menjél. Nem fogsz hiányozni.
37/74 anonim válasza:
Na én itt szakítok a hvg-vel. Mindennek van határa!
38/74 Lacás1976 válasza:
Kedves 37 es nekem se hiányozna a sok itthoni gyökér hidd el.
39/74 anonim válasza:
Akkor miért vagy még itt? Ennyire utálod a magyarokat és magadat? 🙃
40/74 Lacás1976 válasza:
Nem a magyarokkal van bajom hanem az itteni politikával,uszítással....
Ha beszélnék nyelvet, lenne ismeretségem, nem kéne idös szüleim közelébe lennem már rég kimentem volna....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!