Miben változna gyökeresen az ország, ha az összefogás nyerne jövőre?
Hogy mibe?
Megint hozzá nem értő, egyszer már bukott erők próbálnák meg kormányozni ezt az országot. Félre ne értsetek, NEM vagyok Fideszes, leginkább pártsemleges vagyok, bár tény és való, hogy a kormánypárthoz húz jobban a szívem.
Számomra elképzelhetetlen, hogy az egyszer már elbukott, lefőtt Gyurcsány most újra vezetni akarjon. Egyszerűen nem bírom felfogni, hogy hogyan van olyan ember, aki erre és a pártjára szavaz. Ráadásul sokan is vannak, egyre többen....
A Jobbik egy szimpatikus ellenzéki párt volt, amikor nem ez a majom diktált ott is, hanem igazi, JOBBOLDALI értékeke képviselt, és itt most HATÁROZOTTAN NEM a zsidózásra gondolok.
Épp most olvastam, hogy az MSzP-ben etikai vizsgálatot kezdtek Juhászné Lévai Katalin ellen, aki emiatt kilépett a pártból. Állítása szerint amiatt indult ellene vizsgálat, hogy DK-val kapcsolatos híreket posztolt FB-oldalán.
Nos, erre azt mondom, ha etikai problémát okoz, ha egy MSzP-s politikus a velük összefogásban levő másik ellenzéki párt híreiről posztol, akkor ez az összefogás vagy még a választás előtt, de legkésőbb a választás után pár hónappal szétesik. És ha kormányra kerülnek, ez azt jelenti, hogy a kormányzás de facto szünetelne, a Parlament meg működésképtelen lenne.
Szóval szerintem ez lenne várható, ha az összefogás győzne 2022 tavaszán.
7-es folyt.:
És pár hónap kínlódás után új választásokat írnának ki, ahol ismét elsöprő többséggel nyerne Orbán és a Fidesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!