Az alábbi kettő közül szerinted melyik szolgálná jobban a magyar népet?
Figyelt kérdés
2021. jún. 27. 20:31
11/17 anonim válasza:
Ha nem a közmunkáról van szó, akkor igen!
12/17 A kérdező kommentje:
Nem közmunka. :)
Már bánom, hogy nem írtam oda, hogy a 25ezer munkahely mediánbére megegyezik a jelenlegi magyar mediánbérrel.
2021. jún. 27. 21:00
14/17 anonim válasza:
Mindenképp az ötvenezer forint. Munkahelyre nem hogy szükség nincs, de még a szagát is utálom.
16/17 anonim válasza:
#9 vagyok.
Én azért állok a munka mellett, mert
1. Stabil rendszeres jövedelmet ad, nem egyszerit, az egyszeri jövedelem egyszer segít, a stabil az gyakorlatilag évekig.
Van a mondás, hogy "ha halat akarsz adni neki, ne kihalászd neki, hanem tanítsd meg halászni"
2. A második, hogy az egyszeri összeget, amit ráadásul munka nélkül kapna a mindenki, csak elinnák akiken tényleg segítene. Ha dolgozik valaki, kevesebb ideje van a kocsmában ülni, szinte biztos hogy az átlag nem tudná jól felhasználni. Nem mondom, hogy munka mellett nem lehet alkoholista valaki, csak kisebb rá az esély jóval.
17/17 anonim válasza:
Szokták mondani, nem halat, hanem hálót kell adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!