Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Szerintetek is meg fog szaporo...

Szerintetek is meg fog szaporodni itthon a homofób indíttatásból elkövetett bűncselekmények száma?

Figyelt kérdés
Alig pár napja írta alá a törvényt Áder, máris itt az első atrocitás: [link]

2021. jún. 27. 11:25
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
64%
9. és hogyan állapítod meg, hogy valaki magát liberálisnak hívó ember-e? Odamész mindenkihez és megkérdezed? Vagy te gondolom ránézésre megállapítod.
2021. jún. 27. 12:11
 12/30 anonim ***** válasza:
57%
12. Persze, mert akinek valamilyen fóbiája van, az aztán nagyon egészséges mentálisan....
2021. jún. 27. 12:13
 13/30 anonim ***** válasza:
26%

13

Én állítólag homofób vagyok,pedig nem félek a homiktol csak undorodom tőlük.A homofobiat inkább azokra értik akik homo ellenesek

2021. jún. 27. 12:17
 14/30 anonim ***** válasza:
32%
Aki a fekáliától undorodik az nem egészséges mentálisan?
2021. jún. 27. 12:18
 15/30 anonim ***** válasza:
29%

Nagyon könnyű, mivel erre büszkék valamiért. Hallom amit beszélnek(sajnos). Rosszindulatból provokatívan öltöznek. Hidd el, kiderül hamar.

A képmutatás fontos része, hogy minél több emberhez eljusson.

2021. jún. 27. 12:21
 16/30 anonim ***** válasza:
58%
A fóbia félelem v. szorongás valamitől. Semmi szorongásom nincs a melegektől, félni meg pláne nem félek tőlük. Mindössze nem kedvelem őket.
2021. jún. 27. 12:25
 17/30 Koplárovics Béci ***** válasza:
58%

Akármennyire is homfóbnak, xenofóbnak, akármifóbnak nevezik a magyarokat... Nálunk nem gyújtották rá a menekültszállókat a muszlimokra, nem gyújtottak fel mecseteket, míg az "elfogadó" Nyugat-Európában többször is. Nálunk záptojásdobáláson kívül nem volt semmi erőszak prideokon, nem úgy, mint az "elfogadóknál".

Biztos, hogy a magyarok a "rosszak"?

2021. jún. 27. 12:40
 18/30 anonim ***** válasza:
35%

15. az szerinted fóbia? A fóbia indokolatlan viszolygás.

Aki homofób az miért is fél, viszolyog a melegektől? Nem tudja megindokolni, hogy miért. Tehát fóbiája van, mert a legtöbbje egyetlen meleggel se találkozott, max. látott a TVben.

2021. jún. 27. 12:43
 19/30 anonim ***** válasza:
51%

18. talán azért nem, mert nálunk nincs menekültszálló. Ami volt az szögesdrótokkal körbevett, rendőrökkel, katonákkal őrzött börtön volt. Nehéz lett volna felgyújtani a fém konténereket meg a kavicsot, betont, szögesdrótot - ha valaki egyáltalán eljutott volna a közelébe.

Hány mecset van Magyaro-on ami nem műemlék, hanem használják, imádkoznak benne? És ebből szerinted mennyiről tudnak a xenofóbok meg a nácik? Már azok, akik nem csak a kanapéból ülve nácik, hanem "aktív" nácik, mint a fekete pólós szurkolók náci tetoválásokkal, akik aztán fel vannak háborodva, hogy Németo-ban "bántják" őket.

2021. jún. 27. 12:47
 20/30 anonim ***** válasza:
73%

Bullshit. Személyesen ismertem, találkoztam két meleggel és két leszbivel. Egyiktől se viszolyogtam, mindössze nem kedveltem őket.

2021. jún. 27. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!