Szerintetek is meg fog szaporodni itthon a homofób indíttatásból elkövetett bűncselekmények száma?
13
Én állítólag homofób vagyok,pedig nem félek a homiktol csak undorodom tőlük.A homofobiat inkább azokra értik akik homo ellenesek
Nagyon könnyű, mivel erre büszkék valamiért. Hallom amit beszélnek(sajnos). Rosszindulatból provokatívan öltöznek. Hidd el, kiderül hamar.
A képmutatás fontos része, hogy minél több emberhez eljusson.
Akármennyire is homfóbnak, xenofóbnak, akármifóbnak nevezik a magyarokat... Nálunk nem gyújtották rá a menekültszállókat a muszlimokra, nem gyújtottak fel mecseteket, míg az "elfogadó" Nyugat-Európában többször is. Nálunk záptojásdobáláson kívül nem volt semmi erőszak prideokon, nem úgy, mint az "elfogadóknál".
Biztos, hogy a magyarok a "rosszak"?
15. az szerinted fóbia? A fóbia indokolatlan viszolygás.
Aki homofób az miért is fél, viszolyog a melegektől? Nem tudja megindokolni, hogy miért. Tehát fóbiája van, mert a legtöbbje egyetlen meleggel se találkozott, max. látott a TVben.
18. talán azért nem, mert nálunk nincs menekültszálló. Ami volt az szögesdrótokkal körbevett, rendőrökkel, katonákkal őrzött börtön volt. Nehéz lett volna felgyújtani a fém konténereket meg a kavicsot, betont, szögesdrótot - ha valaki egyáltalán eljutott volna a közelébe.
Hány mecset van Magyaro-on ami nem műemlék, hanem használják, imádkoznak benne? És ebből szerinted mennyiről tudnak a xenofóbok meg a nácik? Már azok, akik nem csak a kanapéból ülve nácik, hanem "aktív" nácik, mint a fekete pólós szurkolók náci tetoválásokkal, akik aztán fel vannak háborodva, hogy Németo-ban "bántják" őket.
Bullshit. Személyesen ismertem, találkoztam két meleggel és két leszbivel. Egyiktől se viszolyogtam, mindössze nem kedveltem őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!