Miért mondják, hogy Budapesten magasak a bérek, amikor valójában iszonyú gázok?
Most látok egy hirdetést:
KFC. Tudtad, hogy ezzel a három betűvel kezdődik a karriered?
Jelentkezz hozzánk Budapesten a Deák Ferenc téri éttermünkbe! 🍗 Biztos fizetés, szuper hangulat és valós előrelépési lehetőségek várnak Rád. Bruttó órabér 1.400 Ft/óra (bónusz, pótlékok, borravaló)
😍 Remek csapat, rugalmasság, tréningek
Ez aztán a remek lehetőség. Mindenkinek a legszebb álma, hogy nettó 900 forintét dolgozhasson emellett az infláció mellett. De nem a bér számít hisz szuper csapat és lehetőségek várnak rád, mint csirkecomb sütőre 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍
A Fideszes trollok miért mondják, hogy olyan jók a bérek?
A fidesz hiába adja elő a nagy gazdasági csodát, abból semmi se igaz.
A legalja pór nép azért van hogy kiszolgálja a dőzsölő felső osztályt.
De miért is fizetnének egy fillérrel is többet, ennyiért is BŐVEN találnak szolgát.
"Érdekes, akik Nyugaton 1700 Euro nettót keresnek minimálbérben, azoknak miért nem mondják azt, hogy miért nem tanult?"
Szoktam mondani nekik is. 1700 euró az el sem éri a hazai fizetésem, a marhája meg azért kimegy.
"Érdekes, akik Nyugaton 1700 Euro nettót keresnek minimálbérben, azoknak miért nem mondják azt, hogy miért nem tanult?"
Mondják.
Mert magasabbak.
A diplomás, szakmunkás is sokkal többet kap BP-n.
Ezen nincs szégyellnivaló, sőt. Én időben kapcsoltam, leleményes voltam, és ennek hála ma már csak annyi a dolgom, hogy élvezzem az életet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!