Milyen a politikai beállítottságod?
Ha itt a Harmadikutas a Mi Hazánk Mozgalmat takarja, akkor én velük szimpatizálok, de sok mindenben nem értek velük egyet.
Őszintén szólva én bízok egy bal oldali kormányváltásban, mivel hajt a kíváncsiság jobbak lesznek-e a jelenlegi kormánynál. Ha pedig nem, akkor azért szavazok a Mi Hazánk Mozgalomra, hogy legyen a Fidesz helyett egy olyan alternatív jobboldali párt akik a nép érdekét képviselik oligarchák nélkül, önálló gazdaságra törekednének továbbá a kultúra megőrzés az érdekük.
Így én abban bízom hogy Parlamenti párt lesz a Mi Hazánk a bal oldali ellenzék pedig kormányra kerül. Így két legyet ütök egy csapásra.
Mivel egyik oldalt sem támogatnám szívesen így én ezt a lehetőséget találtam ki magamnak. Mivel a Mi Hazánk elsősorban a Fideszesektől vesz el szavazókat, másodsorban pedig az szavaz rájuk akiknek eddig nem volt pártja, így a szavazatukkal az ellenzék is profitálhat.
Tehát részemről a lényeg hogy lássam a bal oldalt ahogy jobbá teszi az országot vagy csúfos kudarcba fullad a kormányzásuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!