Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ugye ki fogja használni az...

Ugye ki fogja használni az ellenzék az alkalmat?

Figyelt kérdés

A DK benyújtotta a törvényjavaslatot, hogy gyermekmolesztálási ügyekben ne létezhessen gyónási titok. A Fidesz természetesen nem fogja megszavazni.

Ugye elég hangosan fogja az ellenzék hangoztatni, hogy a Fidesz a pedofilok pártjára állt?

2021. jún. 25. 20:33
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

Az eddigi gyónásokra is vonatkozna.

2021. jún. 25. 21:11
 12/26 anonim ***** válasza:
74%

8

A gyónási titok már csak ilyen. Mint az orvosi, vagy ügyvédi titoktartás.

Ráadásul ezt a fogadalmat a papok hitük szerint Istennek teszik. Ez alól talán a pápa menetesítheti csak őket.

E témában hiába szavaz bármely parlament bármit.

2021. jún. 25. 21:15
 13/26 anonim ***** válasza:
22%

"Te szeretnéd, hogy ha a gyermekedet molesztálnák, azt egy pap elhallgathassa előled?"

Kíváncsi lennék szerinted ez miben változtatna a dolgokon!

Amúgy ez a gyónás szerintem kimegy a divatból.

Látszik, hogy a degenerált koalíciónak ilyeneken való rágódásra futja csak.

2021. jún. 25. 21:15
 14/26 A kérdező kommentje:

Ettől még nem kell az államnak is assztisztálnia ehhez.

2021. jún. 25. 21:17
 15/26 anonim ***** válasza:
81%

"Nem tudom, ezt komolyan megengedi a törvény?"

A gyónási titkot eleve nem törvény írja elő és törvénynek nincs is rajta hatalma, ezért fölösleges az erőlködésed. De már előttem leírták, hogy be fogsz szarni.

2021. jún. 25. 21:21
 16/26 anonim ***** válasza:
92%

"Ettől még nem kell az államnak is assztisztálnia ehhez."

Ha nem akar asszisztálni, akkor sem tud mit csinálni. Csak ezt nem éred fel ésszel, pedig már többen és többféleképp leírtuk.

2021. jún. 25. 21:23
 17/26 A kérdező kommentje:
Az ellen se tud mit csinálni, ha én titokban tartok általam ismert bűncselekményeket, mégis vette a fáradtságot ennek a törvényi tiltására.
2021. jún. 25. 21:30
 18/26 Sindelar ***** válasza:
51%
Az egyházak kiváltságait kell felszámolni, a számukra átpasszolt társadalmi tulajdont pedig kárpótlás nélkül visszavenni. A gyónás önmagában csak egy dolog, és ha nincs gyónási titok, elhallgatnák, amit egyébként bevallanának, szóval nem oldódna meg ettől semmi. Az egyházakon belüli bűnözés kérlelhetetlen felgöngyölítésére és felszámolására van szükség.
2021. jún. 25. 21:33
 19/26 felkelhetetle ***** válasza:
97%

17 Kérdező tegyük fel, hogy cimborák vagyunk és én elárulok valami durva bűncselekményt, amit elkövettem, mégis mit tudsz csinálni ezzel az infóval? Rohansz a rendőrségre? A rendőrség max csak jegyzőkönyvet készít, esetleg rákerülhettek a gyanúsítottak listájára és én ugyanúgy szabad vagyok, mivel a neked elmondott vallomásom nem hivatalos, nincs rá semmi bizonyíték, hogy elmondtam. Na kb hasonló történne, ha egy pap rohanna a rendőrségre, bár akkor még lehet hogy még kevesebb, hiszen egy pap ritkán tud személyes infókat a gyónóról, jó eséllyel a nevét sem tudja.

Meg azért legyünk reálisak, mégis mekkora az esélye, hogy egy pedofil, paphoz járkálna gyónni?

Ez az egész maximum politikai hangulatkeltésnek jó, de másra sem. A politikusok népszerűségi harcához asszisztálunk, ahelyett, hogy jól seggbe rúgnánk őket és releváns dolgok felé terelnénk őket.

2021. jún. 25. 22:15
 20/26 anonim ***** válasza:
82%
Igen, a DK ezzel ismét kiállítja magáról a bizonyítványt, hogy teljesen hülyék mindenhez. A gyónási titok az egész világon létezik. Ha voltak eddig katolikus hívei, remélhetőleg elfordulnak tőlük, mert ez már mindennek az alja, amit művelnek.
2021. jún. 25. 22:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!