Miért akarja a liberális EU kiszolgáltatni a magyar gyerekeket a pedofiloknak? Miből gondolják, hogy a magyarok ezt a gyalázatot megengedik?
Figyelt kérdés
2021. jún. 25. 12:08
11/15 A kérdező kommentje:
9) Soha se szavaztam a Fideszre de most a Fideszre szavazok mert elsőként magyar vagyok és ha ezek kerülnének kormányra akkor a magyarságnak vége lenne.
2021. jún. 25. 16:24
12/15 anonim válasza:
11es, az a helyzet hogy egyet kell értsek veled.
13/15 anonim válasza:
Én tíz éve nem szavazok, mert külföldön élek, és bonyolult lett volna (meg amúgy sem láttam sok értelmét), de eldöntöttem, hogy jövőre mindenképp szavazok, mert nagyon kiakaszt, hogy ezt az lmbtstb propagandát nemcsak a mi torkunkon akarják lenyomni, hanem a gyerekekén is, semmi szabadságot nem hagynak Magyarországnak. Nem semmi, hogy Orbán így kiállt a törvény mellett, nagyon remélem, hogy nem kényszerítik meghátrálásra. Az ellenzéki összefogás egyik jelöltjéből sem nézem ki, hogy bármilyen témában inkább a magyarok érdekeit tartanák szem előtt, és szembe mernének helyezkedni az EU-val. Most is csak azért ilyen nagy a szájuk, mert tudják, hogy az EU liberális hangadóival egy oldalon állnak.
14/15 anonim válasza:
13as, 100%-ban egyet értek veled. Arról nem is beszélve hogy az EU hipokratasága nem ismer határokat:
15/15 anonim válasza:
14-es, így van. A képmutatás abban is megnyilvánul, hogy az Európai Bizottság lesöpörte a Minority Safepack kezdeményezést, ami garantálná az őshonos kisebbségek jogait (hiába gyűlt össze annyi aláírás), azzal az indokkal, hogy ez nem az ő hatásköre, hanem a tagállamoké. Érdekes módon a magyar törvény felülbírálatát a hatáskörének érzi, holott az EU charta egyértelműen kimondja, hogy a gyerekek nevelésének szabályozása tagállami hatáskör. Magyarul az őshonos kisebbséget nem védik, ellenben a beteg kisebbséget mindenáron, tűzzel-vassal irtva mindent és mindenkit, aki ezzel nem ért egyet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!