Az LMBTQ+ társadalom milyen alapon formál jogot, hogy a
szülőket megkerülve világosítsák fel a gyermeküket
olyan irányban, hogy az "esetleg" nemváltoztató
beavatkozásra szánja el magát már gyermekkorában?
Figyelt kérdés
Olvastam Én is a pedofil-meleg törvényt és valóban annyi áll csak benne, hogy a szülők megkerülése nélkül ne lehessen a gyermeket "felvilágosítani" transznemű irányokba. Most egy iskolai transz felvilágosítás mondjuk nyugaton úgy zajlik, hogy egyébként valóban kedves LMBTQ emberek a gyerekeknek nyájasan bemutatják a transzneműséget, játékosan felvázolják csak a "jó" dolgokat kiemelve, hogy nőként lehet két helyen is orgazmusod és milyen jó stb. Ha transz vagy bármikor válhatod a nemed stb. Ezek a csicsásan felöltöztetett emberek így nagyon könnyen megfoghatják azokat a gyerekeket, akiket egyébként is könnyű megvezetni amellett, hogy nem ismerik a nemváltoztató hormonkezelés/műtét/bravatkozás hosszú távú hatásait. Lehet hogy így örökre magányos marad az ember, mert egy kevert neműhöz evolúcionálisan nem alakult ki a vonzódás és még hosszan sorolhatnám
A törvény csak arról szól, hogy ne vegyék el a szülő felvilágosító munkáját. Legyünk őszinték a szülő ismeri a gyermekét. A szülő tudja, hogyan lehet bemutatni a gyermeknek a "dolgokat" az élettel kapcsolatban, mert ő szűlte,nevelte hosszú évek óta. Miért gondoljuk, hogy egy transz csoport ezt jobban csinálná ?
Lmbtq 20 éve!? Ókori Rómában hamarabb volt elfogadott, mint az a kereszténység, amiről te hablatyolsz te csöves bánat, gyász keret.
2022. máj. 20. 14:53
42/59 anonim válasza:
41 mi van a szöveget is lopnod kell az Ali Abdul Aziztól? :D
LMBTQ politikai mozgalom mindössze 20 éve van, a homoszexualitás meg egy egészen más dolog te ostoba ratyi.
2022. máj. 20. 15:18
43/59 anonim válasza:
Még se piszkálna meg egy meleg se még bottal sem! Mellesleg attól hogy én tisztába vagyok a dolgokkal, nem vagyok ratyi, de te még a nekik se kellenel szerintem.
2022. máj. 20. 16:54
44/59 anonim válasza:
Teljesen rendben van a törvény, ez nem a homokosok ellen szól, hanem a gyerekek védelmében a transzvesztita-érzékenyítéssel szemben.
2022. dec. 27. 12:20
45/59 anonim válasza:
Nagyon nyeregben érzi magát az Amerikából támogatott mozgalom de a magas lóról lehet a legnagyobbat esni!
2022. dec. 27. 12:26
46/59 anonim válasza:
lmbtq leginkább a melegeknekés társaiknak árt de hát majd rájönnek, ha túltolják, jön az ellenreakció és az nagyon de nagyon fog fájni nekik. Az inga mindíg kileng a másik irányba is ha túlhúzzák
2024. ápr. 2. 19:58
47/59 anonim válasza:
A magukat nagyon "felvilágosultnak" és elfogadóknak valló lmbtqpstb aktivisták pont ellentétes gyakorlatot mutatnak. Hamis tévképzetüket mind tudományosan, mind morálisan logikai úton ki lehet véreztetni. Egyébként meg a sok frusztrációtól ami ebből akad a legagresszívabb leghangosabb csőcselék.
2024. ápr. 3. 15:26
48/59 Alex Fly válasza:
Semmilyen alapon. Nincs is rá sem lehetőségük, sem jogalapjuk. Ellenben az állam milyen alapon pofázik bele a gyerekem nevelésébe -a tudtom és engedélyen mélkül?
2024. ápr. 3. 21:08
49/59 anonim válasza:
Állami iskola tehát belepofázhat, vigyed waldorfba majd nem pofázik bele
2024. ápr. 3. 21:21
50/59 anonim válasza:
Mert a szülöknek sincs joguk ostoba prímítív, begyepesedett baromsággal tönkretenni a gyereküket.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!