Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az LMBTQ+ társadalom milyen...

Az LMBTQ+ társadalom milyen alapon formál jogot, hogy a szülőket megkerülve világosítsák fel a gyermeküket olyan irányban, hogy az "esetleg" nemváltoztató beavatkozásra szánja el magát már gyermekkorában?

Figyelt kérdés

Olvastam Én is a pedofil-meleg törvényt és valóban annyi áll csak benne, hogy a szülők megkerülése nélkül ne lehessen a gyermeket "felvilágosítani" transznemű irányokba. Most egy iskolai transz felvilágosítás mondjuk nyugaton úgy zajlik, hogy egyébként valóban kedves LMBTQ emberek a gyerekeknek nyájasan bemutatják a transzneműséget, játékosan felvázolják csak a "jó" dolgokat kiemelve, hogy nőként lehet két helyen is orgazmusod és milyen jó stb. Ha transz vagy bármikor válhatod a nemed stb. Ezek a csicsásan felöltöztetett emberek így nagyon könnyen megfoghatják azokat a gyerekeket, akiket egyébként is könnyű megvezetni amellett, hogy nem ismerik a nemváltoztató hormonkezelés/műtét/bravatkozás hosszú távú hatásait. Lehet hogy így örökre magányos marad az ember, mert egy kevert neműhöz evolúcionálisan nem alakult ki a vonzódás és még hosszan sorolhatnám

A törvény csak arról szól, hogy ne vegyék el a szülő felvilágosító munkáját. Legyünk őszinték a szülő ismeri a gyermekét. A szülő tudja, hogyan lehet bemutatni a gyermeknek a "dolgokat" az élettel kapcsolatban, mert ő szűlte,nevelte hosszú évek óta. Miért gondoljuk, hogy egy transz csoport ezt jobban csinálná ?

2021. jún. 25. 08:29
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
79%

#14!

Azt is vedd majd figyelembe, hogy egy gyereknek kb. 8 éves koráig szentírás, amit egy felnőtt mond. Egy kisgyereknek nem válogatás és szülői felügyelet nélkül kell megmutatni a világot, hanem éppen a szülő értékrendjén keresztül.

2021. jún. 25. 11:08
 22/58 anonim ***** válasza:
59%

Nem a #10 válaszról beszélünk, hanem arról a videóról, amit beszúrtam.

2021. jún. 25. 11:10
 23/58 anonim ***** válasza:
65%
Nem tudom, ti hogy voltatok vele, de nálunk a szexuális felvilágosítás az általánosban, hetedik vagy nyolcadik évfolyam táján, max annyi volt, hogy 15-20 percig az osztályfőnök próbált valamiről beszélni, de az is inkább kínos nevetgélésbe ment át. A szüleim meg, hát, konzervatívok, még inkább nem beszéltek nekünk erről. Régen is hallottam melegekről, nem lettem az. A transzszexuálisokról már olyan 10-12 éves korom táján hallottam, pletykaújságokból. Akkor még nem volt internet. Ma már bármiről lehet tájékozódni a neten. Transz se lettem, de legalább többet tudok róluk. És megértem őket, elfogadom őket. Nem azt kéne oktatni, hogy kit kéne gyűlölni, hanem elmagyarázni, hogy vannak ilyenek is és ez van. Egy gyerek nem azért lesz meleg vagy transz, mert azt látja.
2021. jún. 25. 11:57
 24/58 anonim ***** válasza:
58%

#17, 19, 22: a beszúrt videónak semmi köze az itt tárgyalt kérdéshez, egyértelműen nem oktatási intézményben készült, hanem egy szórakozóhelyen. Nem szexuális felvilágosítás, csak pár család akik megkérdőjelezhető szituációba keverték az egyik kisgyereket. Annyit ér a video, mint az alatta sorakozó kommentek: csak hergelésre használható.

Kedves kérdező, félreérthettél valamit a törvénnyel és a tiltakozók érveivel kapcsolatban is. Érdemes elolvasni egy összefoglalót bármelyik ismertebb nem kormánypárti sajtóban, mindenütt jól összefoglalták.

Hogy röviden válaszoljak is a kérdésedre, nem az LMBTQ közösség szeretné felvilágosítani a gyerekeket a szakemberek szerinti megfelelő időpontban, hanem a gyerekek fejlődésére szakosodott szakemberek (pl. pszichológusok) tartják hasznosnak ezeket a lehetőségeket.

Ami a nemváltást illeti, senki nem akarja rávenni egyik gyereket sem a nemváltásra.

Most hagyjuk az extrém egyedi eseteketet Bivalyröcsöge-felsőn, ahol 2 tinédzser ezen ábrándozik. Senkinek nem származna előnye ebből. Az illetőt folyton kiközösítenék és piszkálnák a többiek, hormonkezelésen és műtéteken menne át, ami ráadásul igen drága is.

A nemváltásról ekkora hazugságokat eddig csak a kormánymédiában olvashattam. Ne ülj fel neki, meg akarnak vezetni, kihasznál a propagandagépezet :-(

2021. jún. 25. 15:35
 25/58 anonim ***** válasza:
66%

Hiszem, hogy sok anti lmbt nem képes feldolgozni, hogy mi a valóság, és mi fantázia. Ebből kiindulva pedig nem is nagyon érdemes veletek foglalkozni, hiszen a probléma mélyen a tudatotokban van, nem pedig abban, hogy hiányos ismereteik vannak egy adott témában.

1, Senki, pláne Magyarországon (ahol ugye mind élünk, nem pedig pl Kanadában) nem tanítja a gyerekeknek, hogy menjenek és szedjenek hormonokat.

2, a homoszexualitásnak nincs köze a transzneműséghez, szóval ha a transzokkal van bajod, akkor írd azt

3, az iskola azért van, hogy megfelelő tanítást adjon a gyerekeknek, ha tetszik, ha nem. Abba sincs beleszolásod, hogy mikor és hogy beszéljenek a gyerekeknek a sima szexről. Nem beszélni egy valós témáról azért, mert egyeseket az rosszul érint a saját kis meggyőződései miatt, VESZÉLYES. Ezen az alapon nem csak a melegségről lehetne elkussoltatni a tanárokat, hanem akármiről. "Ne beszélj a kommunizmusrol, mert a puszta szóba hozása is propaganda, én meg személy szerint nem akarom hogy a gyerek komcsi legyen". Az, hogy te mit akarsz elmondani a gyerekednek és mit nem, irreleváns. Ismernie kell a világot, hiszen ezért jár iskolába.

Ha a te véleményed számítana, akkor nem lenne hivatalos tanrend, hanem rábökhetnél egy táblázatban, hogy mit mondjanak el a gyerekednek, és mit ne.

4, Ha azt hiszed, hogy te leszel az aki felvilágosítod majd a saját gyerekedet szexualitas témában, akkor sztem a tudatod tényleg végleg elvált a valóságtól. A gyereked mindent a netről fog megtanulni. Igen, még akkor is, ha nem veszel neki okostelefont, és korlátozod a gépezési idejét.

Nem ismerek olyan embert aki a szüleitől hallott volna a szexualitásról, legyen az hetero vagy meleg, pedig majdnem 30 évesen én még csak nem is a netes generációba születtem. B.meg még anyám generációját sem a szülei világosították fel. A gyerek tudni fog több mindenről több mindent, mint amit te tudsz, szóval engedd el az ötletet, hogy te majd burokban tartod a kis fattyadat.

5, Az egyetlen dolog amit elér ez a törvény, az az hogy a meleg gyerekektől elveszik a közösség legutolsó látszatát is. Egy primitív utolsó patkány homofob szülő, akinek ökölbe szorul a keze a melegek puszta említésétől is (de persze nincs baja a b.uzikkal, amíg nem mutogatják magukat), mint te, meg pár válaszoló, nyilván nem fogjátok azt éreztetni a gyereketekkel, hogy elfogadjátok a másságát. A meleg gyereketek el sem jutna odáig, hogy elétek álljon azzal, hogy ő meleg hiszen addig a pontig ti már milliószor kifejeztétek előtte azt, hogy szerintetek a melegek deviánsak, a pride egy arcátlan propaganda, a média köcsögöt csinál a gyerekekből stb. Ha a szülei ilyenek, mint te, akkor a meleg gyerek egyetlen elfogadó közössége az iskola, ahol van esélye pozitív színben látni saját magát. Ahol a tanár jobb esetben elmondhatja neki, hogy a világ nem csak olyanokból áll, akik a melegséget b.uzipropaganának látják hanem vannak normális emberek is. Továbbá toleranciára tanítják a többi gyereket is, szóval jobb esetben nem piszkálják a meleg gyereket az öngyilkosságig.

A törvény hatása az, hogy a meleg gyerek még jobban érzi a stigmát, ami a szexualitása, és nem lesz közössége sem otthon, sem az iskolában. És nem azért hozták ezt a törvényt, hogy az amúgy sem veszélyeztetett hetero pulyákat védjék a devianciától, hanem hogy a fideszes agyhalottak kedvében járhasson o1g a választások előtt. Meg arra, hogy megtörje ezzel az ellenzéket.

Ééérti?? Buta.

2021. jún. 25. 18:10
 26/58 anonim ***** válasza:
62%

"A törvény csak arról szól, hogy ne vegyék el a szülő felvilágosító munkáját. Legyünk őszinték, a szülő ismeri a gyermekét. A szülő tudja, hogyan lehet bemutatni a gyermeknek a "dolgokat" az élettel kapcsolatban, mert ő szülte, nevelte hosszú évek óta."

Na ezen most jót nevettem. Hirtelen mindenki felelősségteljes szülő lett Magyarországon, vagy mi történt? Nem hogy a szülők többsége, de még az iskola sem világosítja fel rendesen a gyerekeket a szexualitásról. Bár még egy olyan magyar kisgyerekkel sem találkoztam, aki nemváltó műtétet akart volna.

2021. jún. 26. 22:48
 27/58 anonim ***** válasza:
35%

#25!

Sok LMBTQ+ propagandista nem képes feldolgozni, hogy mi a valóság és mi fantázia. Ebből kiindulva pedig nem is nagyon érdemes veletek foglalkozni, hiszen a probléma mélyen a tudatotokban van, nem csak abban, hogy hiányos ismereteik vannak egy adott témában.

"1, Senki, pláne Magyarországon (ahol ugye mind élünk, nem pedig pl Kanadában) nem tanítja a gyerekeknek, hogy menjenek és szedjenek hormonokat."

Biztosan emlékszem, hogy nemrég meghalt egy feka bűnöző az USA-ban rendőri intézkedés alatt. Az EB-n megy a rinya, hogy nem akar mindenki térdelni, Kanadában pedig már az ország alapítójának ledöntötték a szobrát. Pedig Kanada nemrég még nagyon nem USA volt. Vége a 80-as éveknek, nem 1-2 év után jönnek be a filmek és a trendek Mo-ra.

"2, a homoszexualitásnak nincs köze a transzneműséghez, szóval ha a transzokkal van bajod, akkor írd azt"

Szexuális zavar mindkettő. Nem véletlen, hogy egy zászló alatt vonulnak.

"3, az iskola azért van, hogy megfelelő tanítást adjon a gyerekeknek, ha tetszik, ha nem. Abba sincs beleszolásod, hogy mikor és hogy beszéljenek a gyerekeknek a sima szexről."

Éppen arról szól a törvény, hogy neked sem lesz beleszólásod. És más önjelölt okostojásnak sem. A kommunizmusról sem korrekt úgy beszélni, ahogy Marx elképzelte. El kell mondani, hogy több halálos áldozata volt, mint a náciknak.

"4, Ha azt hiszed, hogy te leszel az aki felvilágosítod majd a saját gyerekedet szexualitas témában, akkor sztem a tudatod tényleg végleg elvált a valóságtól. "

Ezzel elárultad, hogy egy gyerektelen fiatal vagy, akinek fogalmas sincs arról a témáról, amiről osztja a nemlétező eszét. A gyerek felvilágósítása nem egy kijelölt napon történik, hanem folyamatosan.

5-6 évesen már rá fog kérdezni, hogy ki ezek, ha nappal egy curv@t és egy stricit lát. Sajnos ez Bp-en több helyen nappal is elkerülhetetlenek az ilyen találkozások. Az osztálytársaitól pedig meg fog tanulni olyan szavakat, amelyeket úgy használnak, hogy fogalmuk sincs a jelentésükről. Ez is a felvilágosítás része. De hiába írom, mert fogalmad sincs ezekről.

"5, Az egyetlen dolog amit elér ez a törvény, az az hogy a meleg gyerekektől elveszik a közösség legutolsó látszatát is. Egy primitív utolsó patkány homofob szülő,"

A megállapításod téves. A továbbiak alapján pedig te tűnsz egy primitív, utolsó patkány biz!nak. Ja, hogy most a természtes, egészséges értékrendet szabad szidni, értelmetlen megbélyegzésekkel illetni azokat, akik nem tűnik egy kisebbség diktatúráját.

Nem azért vagy egy primitív, utolsó patkány biz!, mert buz! vagy, hanem azért, amiket írsz.

2021. jún. 27. 00:09
 28/58 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon prímán bevált dolog,hogy mindenki nevelje a saját gyerekét.

Az enyémet hagyják csak békén,akár proletár internacionalizmus, akár lmbq.

Ádám és Béla meg nevelje a saját gyerekét ahogy gondolja.

Észak-Koreaban van hetes, bentlakásos óvoda, nem bízzák a családokra a Nagy Vezér szeretetének kialakítását.

Kösz, nem kérem!

2021. jún. 27. 13:57
 29/58 anonim válasza:
64%
Azt gondolom, hogy az nem rossz, sőt, hogy az iskolában, ha esetleg az osztályfőnök nem szereti a melegeket, én viszont igen, akkorne mondjon semmit az osztálfőnök a gyerekemnek, vagy FORDÍTVA! Vagy ha ugyanazon a véleményen vagyunk, akkor se az osztály előtt beszéljen, mert lehet hogy van olyan gyerek, akinek a szülei nem ezt vallják.
2021. júl. 8. 17:10
 30/58 anonim ***** válasza:
40%

Annak fényében amit Abigail Shrier feltárt a könyvében hogy hová fajult nyugaton a gyerekek intézményesített hülyítése és hormonokkal pumpálása, bármennyire is gyűlölöm a Fideszt, ezzel a törvénnyel egyet kell értenem.

Aki pedig ellenzi ezt a törvényt, véleményem szerint gőze nincs róla hogy mi folyik valójában nyugaton. Egy minimális értelemmel megáldott meleg gyerek pedig fel tudja fogni, hogy ez nem ellene irányul, mert:

Számtalan fiatal döbben rá külföldön, hogy nem is transznemű valójában, több hónapnyi hormonkezelés és visszafordíthatatlan műtétek után, amitől jó eséllyel meddővé vált.

2021. júl. 8. 19:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!