Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Roviden mirol szol ez a...

Roviden mirol szol ez a pedofil es melegtorveny?

Figyelt kérdés
Nem nagyon ertek belole semmit, erdelyi magyar vagyok nem nagyon nezek hiradot. Erdekelne mi tortent, esetleg roviden leirna nekem valaki mirol lenne szo. Cikkek nem igen szeretnek olvasni, tele van hazugsagokkal es ferditesekkel.

2021. jún. 24. 20:25
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
67%

"Ennyi az egesz? Hat ennek tenyleg nagyobb a fustje mint a langja."

Igen. Eddig sem volt ilyesmi az iskolákban. Ergó semmi sem változik. Csak a csőcseléknek jól esik ezen hőbörögni amíg ők csendben kizsebelik őket ennyiről szól az egész.

2021. jún. 24. 22:21
 12/17 anonim ***** válasza:
44%

Az lmbtq-sok a pedofilia ellenes törvényt magukra veszik.

Fiú létemre 10-13 éves koromban három inzultus ért, ebből csak kettő jutott el a "leltározásig", ezért én örülök neki.

2021. jún. 24. 22:43
 13/17 anonim ***** válasza:
46%

2#, 5# Ez gyerekkorunkba is így volt és rendbe is volt így. Most hogy törvénybe is van nem tudom mit ugrálnak rajta.

4# Szerintem itt pont a homok, meg transzneműek gerjesztették.

12#

Igen ők a pedofilia törvény bevonása miatt puffognak, mert ők "nem" olyanok.

Aztán a valóságba meg minden 5. Homo vagy transzi pedofil is egyben! Csak ezzel ők már nem villognak, mert bakancsmasszázs jár érte.

Csak ugye ezt nem szabadna kimondani a jogalkotónak, pedig van összefüggés.

Sajnálatos saját példáddal. Mekkora traumát okoz ez egy gyereknél!

2021. jún. 26. 13:26
 14/17 anonim ***** válasza:
72%

#13 Mondjuk még sosem olvastam olyat, hogy meleg férfi pincében tartott fogva kisfiúkat, de olyat már igen, hogy felnőtt férfi kislányt. Ausztriában két ilyen durva eset is történt, az egyik Natascha Kampusch esete a másik az amstetten rém, aki 24 éven át tartotta fogva a saját lányát a pincéjében.

Csak ez már nem fér bele az egyszeri fideszes világképébe, mert még a végén el kellene ismernie, hogy a pedofília nem homo vagy heteroszexuális függő.

2021. jún. 26. 13:42
 15/17 anonim ***** válasza:
42%

14#

A pince, hogy jön ide?

Nem kell itt túlpörögnőd magad, elég ha csak az inzultusokat nézed.

Azért a homok és transzik közül így is nagyobb arányba jönnek ki a pedók, így értelemszerű volt belerakni a törvénybe.

Az nem transz, homo... pedofil ügyekre meg idáig is megvolt a jogalkotás!

Csak most nem lesz kibúvójuk.

2021. jún. 26. 14:17
 16/17 anonim ***** válasza:
57%

#15 Talán ha az egressziódat művelődésre használnád, akkor tudnád hogy jön ide.

Satisztikailag a több kislányt zaklatnak pedofilok, mint kisfiút, és nem egyszer családon belül történik a zaklatás az apa részéről! A logikád szerint az apák potenciális pedofilok...

2021. jún. 26. 14:22
 17/17 anonim ***** válasza:
57%

Lol nem csak a suliban való népszerűsítésről van szó. Ha van bármilyen lmbtq-s cucc egy tv sorozatban, az 18+ karikás lesz, később lehet megtekinteni, stb. Olyan könyvek se lesznek elérhetőek.

Az a baj hogy a szülő úgy gondolja hogy az iskolában kell megismerkednie az ilyesmivel a gyereknek, a tanár pedig azt hogy a szülőnek kell ezt elmagyarázni.

Most azt mondjátok hogy ez nem nagy cucc, nem csinál senki semmit, ezért majd később megint jön 1 törvény ezzel kapcsolatban és csak így tovább…

Ezeket a videókat érdemes megnézni:

[link]

[link]

Tudom hosszúak, de nagyon hasznosak, kérlek szánjatok rá időt, én pakolászás közben hallgattam meg mindkettőt.

2021. jún. 27. 18:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!