Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Ha kiderülne, hogy minden...

Ha kiderülne, hogy minden évben kellene oltani magad Covidra, oltatnád magad tovább?

Figyelt kérdés

Már angliában eléggé megemelkedtek a fertőzöttek száma, pedig ott csak nyugatival oltottak. Eljött az idő, amikor addig mutálódik a dögvész, míg a legjobb Pfizer sem lesz jó rá. Ilyenkor kell majd kb évenként újabb variánsokkal oltani. Ez vár ránk sok víruskutató szerint

Miközben az emberek egyre jobban félnek az oltástól is. Minden évben ismételni kellene egy újabb gyorsan összedobott szérummal. Bevállalnád továbbra is?

2021. jún. 24. 11:58
A kérdező szavazást indított:
Igen. Hiszek a tudományban, az oltás megvéd. Ezt mutatta a kormány(ok) statisztikája is
Most ez így félelmetesen hangzik. Nem tudom be merném-e továbbra is adni ezeket a "kísérleti" szérumokat
Nem. Elég volt. Többet nem oltatom magam. Nem hiszek ezekben. Most az egyszer még engedtem csábítani magam
Én nem hiszek ezekbek a gyorsan összedobott oltásokban. Nem oltatom magam többet. Egyszer úgyis elmegyünk
36 szavazat
 1/8 anonim ***** válasza:
47%

Nem az a fő baj Angliában, hogy mivel oltottak, hanem hogy még ott is gyenge az átoltottság.

"Miközben az emberek egyre jobban félnek az oltástól is. " Én az ellenkezőjét látom, egyre többen oltják be magukat, és mivel látszik, hogy az oltásellenesek konteói mind megdőltek, egyre kevesebben hallgatnak rájuk.

2021. jún. 24. 12:01
 2/8 anonim ***** válasza:
67%
Igen, csak nem Sinopharmmal.
2021. jún. 24. 12:03
 3/8 anonim ***** válasza:
45%
Influenza ellen is oltattam magam, ha volt rá lehetőség, ha azt tanácsolják az orvosok akkor a Covid ellen is oltatom magam.
2021. jún. 24. 12:08
 4/8 anonim ***** válasza:
40%
Ember, te mi képzelsz magadról, tisztában vagy vele hogy mennyi munka van egy általad "gyorsan összedobottnak" minősített készítményben? Nézz már magadba.
2021. jún. 24. 12:08
 5/8 anonim ***** válasza:
47%
A covid "jarvany" egy intelligenciateszt. Aki elbukik azt beoltjak.
2021. jún. 24. 12:13
 6/8 anonim ***** válasza:
62%

5-ös!

Szívből szóltál.

Néha mikor olvasgatok itt, látni olyan agymosott hozzászólásokat, hogy fogom a fejem, ezek mennyi M1 hírcsatornát néztek? 1,2,3,4 válaszírók pl.

2021. jún. 24. 12:58
 7/8 anonim ***** válasza:
49%

Imádom az olyanokat, mint az #5-ös, meg a #6-os: be vannak szarva az oltástól, mert semmit nem tudnak róla - maximum "ezt titkolja előled a háttérhatalom" jellegű cikkekből tájékozódnak -, és ezt hogy magyarázzák? Hogy mindenki más a hülye, gyáva, birka, agymosott, tökömtudja.

Barátaim, ne magatokból induljatok ki...

2021. jún. 24. 13:40
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

A New York Times cikke szerint több mint 90 ország használ kínai vakcinát az oltási programjában, de közülük sokan újabb járványhullámmal néznek szembe.

[link]

Az adatok azt mutatják, hogy a kínai vakcinák nem tűnnek annyira hatékonynak a vírus terjedésének megfékezésében, különösen, ha az új variánsokról van szó – írja a lap, hozzátéve, hogy nagyon úgy tűnik, egy ország kilábalása a vírusból nagyban függ attól, melyik kormány melyik vakcinát adta be az állampolgárainak.

2021. jún. 24. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!