Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Értem én, hogy a magyarok...

Értem én, hogy a magyarok ellen kell szurkolni Orbán miatt, de mit tudnak felmutatni a nyugat-európai országok, ami miatt ők jobbak Orbánnál?

Figyelt kérdés
Én is baloldali érzelmű vagyok és éppen ezért úgy gondolom, hogy nem szabad imperialista gondolkodású nemzeteknek szurkolnom. Márpedig a nyugat-európai ember imperialista gondolkodású. Franciaország máig egy gyarmattartó nemzet, a francia állampolgárok teljes támogatásával. Angliában máig Egyiptomból lopott műkincseket mutogatnak a múzeumokban, szintén a lakosság teljes támogatásával. És még hosszasan lehetne sorolni.
2021. jún. 24. 09:04
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
26%
vannak jogai a népnek, pl melegházasság, könnyűdrogok
2021. jún. 24. 09:09
 2/21 anonim ***** válasza:
38%
Orbán Viktornak szurkolok!
2021. jún. 24. 09:12
 3/21 Andizsuzsi ***** válasza:
47%
Mi van? Mit szívtál te tegnap a meccs alatt?
2021. jún. 24. 09:14
 4/21 anonim ***** válasza:
73%
A nyugat-európai országokban prioritás az életszínvonal emelése,az alap-és közszolgáltatások megfelelő színvonalon tartása.ott nem az állampolgárok ellen hanem értük tevékenykednek.
2021. jún. 24. 09:19
 5/21 anonim ***** válasza:
63%
Mit tudnak felmutatni? Jólétet, szabadságot, jogokat, fejlődést.
2021. jún. 24. 09:26
 6/21 anonim ***** válasza:
87%

Viktor miatt azért nem kell a magyarok ellen szurkolni. Én is utálom, mindent meg kell tenni, amitől gyengül vagy ilyesmi, de a kollektív büntetést azért nem kell alkalmazni egy nemzettel szemben.

A kérdésre válaszolva a nyugat azért jobb szerintem, mert ott nem egy minden ellenséget elsöprő, lejáratni akaró autoriter rendszer az úr. És részben emiatt, részben pedig történelmi okok miatt jobban pörög a gazdaság, magasabb az életszínvonal.

2021. jún. 24. 09:33
 7/21 A kérdező kommentje:

"A nyugat-európai országokban prioritás az életszínvonal emelése,az alap-és közszolgáltatások megfelelő színvonalon tartása.ott nem az állampolgárok ellen hanem értük tevékenykednek."

A nyugat-európai országokban KIZÁRÓLAG a saját állampolgárainak az életszínvonalemelése a prioritás. Sőt még az se mindig, a Francia Guyana-iak ugyanúgy francia állampolgárok, de csak másodlagos életszínvonallal. De lehetne mondani az afrikai gyémántbányákban dolgozó rabszolgákat, akik éppen a megélhetés határán vannak annyi fizikai munkáért cserébe, amennyit egy francia család együtt nem dolgozik. És mindezek mellett, ezeknek a rabszolgáknak a munkája is a francia családokat gazdagítja.

2021. jún. 24. 09:47
 8/21 anonim ***** válasza:
0%

Akkor mi az oka annak, hogy az utobbi évtizedekben a keleti regióban sokkal magasabb volt az élerszínvonal növekedés?

2021. jún. 24. 09:49
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Nyugat-Európában azért elektronikus a pályázati rendszer, mert egyszerűbb; itthon meg azért, mert így gyorsabban észreveszik, ha valaki olyan pályázatot ad be, adni jobb a haverokénál. Meghívásos esetben esélye nincs körön kívülinek.
2021. jún. 24. 09:57
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ne mossuk össze a focival, én pl. örülök a magyarok sikereinek.

Ugyanakkor Németországban élek magyar állampolgárként igen jól és ezzel nem vagyok egyedül.

2021. jún. 24. 09:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!