A balliberálisok a franciáknak szurkoltak a mérkőzésen?
Ezaz, kössük össze a politikát a focival még így is.
De most komolyan, hogy lehet ekkora parasztnak lenni?
"a határon túli magyarokat leköpik és lerománozzák…"
Én ilyet eddig CSAK ÉS KIZÁRÓLAG konzervatív, lokálpatriótáktól hallottam (nem viccelek), mert nekik még a szomszéd faluból betelepült is "gyüttment", ezért aki a határon túl él, az román, meg szerb. A liberális emberek pont, hogy még a románokat sem románozzák, nemhogy a magyarokat.
Amikor ilyeneket írsz, csak szimplán magadból indulsz ki, mert számodra fontos kérdés, ki a magyar és ki a román. Ha valakinek kevésbé fontos a nemzeti hovatartozása (speciel nekem fontos, nem magamra gondolok), akkor az számodra azt jelenti, hogy hazaáruló, és biztos köpköd, meg ellenségeskedik. El sem tudod képzelni, hogy valakinek mondjuk a környezetében élő emberek a fontosak, nem a hagyományai, meg az országhatárok.
És a kérdésre válaszolva: liberális, fociszerető emberként a magyaroknak szurkoltam, és üvöltöttem, amikor Fiola berúgta a gólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!