A jobboldaliak miért foglalkoznak ennyit a melegekkel? Én heteró vagyok, de eszem ágába nem jutna kimenni egy felvonulásra kiabálni, hogy mocskos b.zik! Inkább elmegyek csajozni 🤣
A jobboldal a burzsoázia bábja. Annyi a célja, hogy megnyerje a munkásosztály és a burzsoázia közti osztályharcot az utóbbi javára. Ehhez pedig az kell, hogy megosszák a munkásosztályt. Ehhez pedig az kell, hogy folyamatosan a munkásosztályon belüli különbségekről beszéljenek.
A fehér munkás ellensége nem a burzsoá, hanem a fekete munkás.
A hetero munkás ellensége nem a burzsoá, hanem a homoszexuális munkás.
Stb.
Amíg a munkásokat meg tudják osztani nem, rassz, szexualitás, stb. alapján, addig a burzsoázia több milliárd-milliárd százalékkal növelheti a vagyonát a munkások kárára, és nem lázadnak fel ellenük.
Megvan ennek a "baloldali" (= szélsőségesen kapitalista, de társadalmilag elfogadó. Azaz jobboldali, de baloldaliank hívják valamiért) verziója is:
A fekete munkás ellentéte nem a burzsoá, hanem az átlag fehér ember, aki elnyomja őt
A homoszexuális munkás ellentéte nem a burzsoá, hanem a homofób hetero munkás
Stb.
A lényeg, hogy amíg ezek váltogatják egymást, addig a burzsoázia mértéktelenül kizsákmányolhatja a munkásosztályt.
Ha nem lenne állandóan tele a média meg a politika ezzel a témával, akkora kutyát nem érdekelné. De mivel állandóan ömlik a melegpropaganda napi 24 órában, ezért jó hogy foglalkoznak vele.
Érted, ez most olyan, hogy te nyugodtan melegedjél otthon négy fal között, szabad a pálya. De ha elmész a helyi óvodához műf%sszal a s%eggedben, és elkezded a gyerekeknek bizonygatni, hogy ez mennyire jó, akkor ne csodálkozz, ha valamelyik apuka úgy pofánbasz, hogy utána még a vizet is megrágod.
Én sem értem.
Nem érdekelnek a melegek.
Ha ők ennyire foglalkoznak vele akkor biztos melegek ők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!