A Fidesz vagy a DK a kisebb rossz? Indokold meg, miért.
Szerintem, ha még most is Gyurcsány lenne a miniszterelnök, akkor Mo-n rosszabb életszínvonal lenne, mint a Jugoszláv országokban.
Vannak a Fidesznek negatívumai, azonban még mindig jobb, mint a DK. Én a legszívesebb Márki-Zaynak örülnék.
Mit gondoltok?
Nem szeretném összezavarni a kérdezőt, de az elmúlt 10 évben olymódon csökkent az életszínvonal, hogy Románia is megelőzött bennünket, és csak idő kérdése, hogy Bulgária is lehayjon.
Kétem, mielőtt bármit mondana, próbálja értelmezni ezeket a szavakat.
Aztán kérjen bocsánatot.
Úgy gondolom a Fidesz a kisebbik rossz.
Indok: 2002-2010 és 2010-2020 közötti mutatók változása.
Fidesz alatt nagyobb mértékben nőtt a gazdaság, mint MSZP alatt.
Fidesz alatt a velünk hasonló kaliberű országok kisebb mértékben fejlődtek hozzánk képest, mint az MSZP alatt.
Fidesz alatt a GDP arányos államadósságunk kisebb mértékben növekedett.
Fidesz alatt jelentős mértékben csökken a munkanélküliség és nőtt a foglalkoztatottság, az MSZP alatt az ellenkezője volt.
Fidesz alatt nagyobb mértékben nőtt a reálbér, mediánbér.
Fidesz alatt kisebb mértékű volt az infláció, kisebb mértékben nőttek a fogyasztói árak.
Kontra: a Fidesz alatt a Forint nagyobb mértékben gyengült.
Akik szerint mindez nem a Fidesznek, hanem az elmúlt 10 év globális fejlődésének köszönhető, azok tévedésben vannak, mert 2000-2010 között mind az Unio, mind a bezzegországok produkáltak nagyobb fejlődést, mint 2010-2020 között, Magyarország meg ellenkezőleg, az utóbbi 10 évben fejlődött jobban.
A fidesz jó, a dk rossz.
Aki mást mond, hazudik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!