Ha csak ebből lehetne választani, melyiket választanád?
Figyelt kérdés
2021. jún. 20. 16:28
11/14 A kérdező kommentje:
Mármint milyen segítség nélkül, irigy lúzer? Hol látsz te bármit arról a leírásomban, hogy volt valamilyen segítség, he?
2021. jún. 20. 21:12
12/14 anonim válasza:
11
Én irigy rád? Ugyan már.Hat az nem segítség hogy a tesiddal vettetek házat? Akkor pofazzal ha segítség nélkül,egyedül tettél le valamit az asztalra anyuci és apuci segítsége nélkül.Ja és akkor verd a melled ha értékteremtő munkát végzel,mert ha egész nap ülsz az irodában és legfeljebb kávézol az semmi,erre nem lennék büszke
13/14 A kérdező kommentje:
A testvérem nem pénzt adott nekem házra, irigy lúzer, hanem ketten összeraktuk két panellakás árát, és családi okokból közös ingatlant vettünk. Látod, irigy lúzer, az ilyet te el sem tudod képzelni. Pofázok, mert mindent segítség nélkül tettem le az asztalra, mivel hogy nincsenek szüleink, irigy lúzer. Értékteremtő munka, irigy lúzer? A pedagógus például értékteremtő munka? Vagy mondjuk az író? A művész? Esetleg a mérnök? Vagy mondjuk a közgazdász? Irigy lúzer, ezek talán még értékteremtőbb munkák, mint amit te, szakmunkás végzel. Ráadásul az a szép az egészben, hogy krva sok pénzt lehet keresni, krva kicsi megterhelés mellett. Míg én élni fogok majd száz éves koromig, te majd szépen beleszakadsz a fizikai munkába. He-he. :) Ja, és nagyon büszke vagyok! Tudod miért? Mert ezer év múlva, az utókor meg fogja találni a nevemet előterjesztéseken, rendeleteken, törvényeken, stb, vagyis fennt fog maradni a nevem, tudni fogják hogy ki voltam. Neked fent fog maradni a neved, és tudni fogja az utókor, hogy ki voltál? Dehogy fogja. Nyomtalanul tűnsz majd el a süllyesztőben. És ez jó. Nagyon jó.
2021. jún. 20. 21:40
14/14 A kérdező kommentje:
Ja, még valami irigy lúzer! Írhatsz még nyugodtan, de azért azzal jobb, ha tisztában leszel, hogy az én én két diplomámmal vs. te szakmunkásképződdel nem fogod tudni felvenni velem szövegelésben a harcot. Nem vagyunk szellemileg egy szinten, akkor foglak lenyomni szövegben, amikor csak akarlak.
2021. jún. 20. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!