Mi a megoldás a cigányproblémára?
Mindig a nem tudod milyen nehéz a gettóból kitörni szöveg...
A mélyszegénységben élők kétharmada nem roma, a megélhetési bűnözők kilencven százaléka roma. Kösd össze, a roma elmegy lopni ha éhezik, a magyar még akkor sem.
"Eléggé vicces vagy hogy rasszistának tartasz amiért én az igazságot mondom a cigányokról."
Jó, legyen, akkor hozz független, hivatalos forrást erről az "igazságról".
Pl. itt ez az állításod: "A vérükben van a bűnözés"
Szeretnék egy orvosi szaklapban publikált kutatást, ami ezt alátámasztja, ha nem tudsz, akkor hazudtál és rasszista vagy.
"cigány volt a legjobb barátom és volt cigány barátnőm is"
Ettől még nem leszel nem rasszista.
Ez tipikus az, amikor a rasszisták úgy kezdik a mondandójukat, hogy "nem vagyok rasszista, de..".
De, attól még az vagy.
"Gondolom te valami szociális gondozó lehetsz"
Nem, nem munkám miatt érintkezem velük. Egyszerűen azért mert közel laknak.
"Mert itt nem támogatják a cigányokat? Szerinted a segélyek hova mennek? A magyaroknak?"
Az nem támogatás.
Ha leég a házad, akkor nagyon jó, hogy a tűzoltó eloltja, de neked attól még nem lesz hol laknad.
A segély egy minimum dolog, de nem elégséges.
"A cigánybűnözésről meg persze hogy nincs adat amikor hivatalosan nincs is itt cigánybűnözés. De az tény hogy a börtönök tele vannak cigányokkal"
Akkor erre a tényre hozz adatot. Nyilván nem tudsz, mivel nincs rá adat, viszont ha nincs rá adat, akkor nem tény.
Ezt hívják hazugságnak és rasszizmusnak.
"Úgyhogy szedd már össze magad és ne legyel már ennyire elvakult a cigányokkal szemben."
Itt kettünk közül te vagy elvakult. Én 100%-ban tények alapján döntök, és amit leírtam az jelenleg tudományos kutatásokkal alátámasztott álláspont.
Te jelenleg a tudományt tagadod. Olyan mintha azt mondtad volna, hogy lapos a Föld.
"Probald ezt a dumát beadni az olaszliszkai meggyilkolt tanár lányainak,szerintem lazán szembe köpnenek teged"
Érvelési hiba.
Egy rasszista is szembeköpne, mert szerinte nincs igazam.
"A mélyszegénységben élők kétharmada nem roma, a megélhetési bűnözők kilencven százaléka roma."
Igen, erre kéne pl. adatot hozni, mert addig nem igaz.
Arról nem beszélve, hogy a kijelentésed első fele nem is igaz. 2014-es felmérés alapján a romák a mélyszegénységben élők 50%-át tették ki, de hazudj csak nyugodtan. :)
"Kösd össze, a roma elmegy lopni ha éhezik, a magyar még akkor sem."
Ja, mert amikor a magyar csinál valamit, lsd. deák téri késelés, akkor sem érdekli a magyarokat, hogy magyar volt és megy a tüntetés a romák ellen.
Ezt amúgy történelem hamisításnak hívják, és ilyet is a rasszisták csinálnak rendszeresen.
Az , hogy neked cigány szomszédaid vannak nem jelenti azt , hogy te vagy a független hivatalos forrás .
Saját tapasztalataim : munkából adódóan sokszor elmegyek a helyi börtön előtt . Minden egyes nap kint vár a nagy a család az éppen szabaduló cigányt . És ez van minden nap .
Olyan városban élek ahol lassan már a cigány a többség . Az iskolákat ahova ők jártak megszüntették és jobb iskolába lettek küldve . Hallgatom az ismerősöktől mennyire romlott az oktatás színvonala és , hogy már általános iskolás korban zaklatják női társaikat és meglopják a többieket .
Rokon örökbe fogadott cigány kislányt azthitték nem fog előjönni a vére hát nem így lett .
De sorolhatnám .. sajnos nem írtam róluk cikkeket egy független újságban .
Viszont arról a kevés esetről , hogy milyen sikereket érnek el cigányok sokkal többet is megtalálhatsz hiszen látványosságnak mondható.
Nem kell nekik annyi támogatást kapni . Kapjon annyit , mint egy nem cigány . Könnyebben kapnak önkormányzati lakást . Kapnak laptopot ha tanulnak plusz ösztöndíj ha már nem buknak meg viszik a gyerekeket kirándulni …
"Az , hogy neked cigány szomszédaid vannak nem jelenti azt , hogy te vagy a független hivatalos forrás ."
Nem azt mondtam, hogy az vagyok, csak olyan kijelentéseket tettek itt az emberek, amik ha igazak lennének, akkor MINDEN roma családdal baj lenne kivétel nélkül.
Erre egyetlen személyes példa tökéletes, mint cáfolat.
"Saját tapasztalataim : munkából adódóan sokszor elmegyek a helyi börtön előtt . Minden egyes nap kint vár a nagy a család az éppen szabaduló cigányt . És ez van minden nap ."
Sajnálom, ez "nem jelenti azt , hogy te vagy a független hivatalos forrás".
Szóval ez nem jelent semmit.
"Olyan városban élek ahol lassan már a cigány a többség"
Akkor miért meglepő, hogy a börtönben is sokan vannak? Ha nagyon sok a cigány, akkor arányaiban többen lesznek a börtönben is.
Ezzel csak hiteltelenítetted magadat.
"Rokon örökbe fogadott cigány kislányt azthitték nem fog előjönni a vére hát nem így lett"
Az a nevelés, de ne zavarjon.
Pont ezért mondtam, hogy én kiket ismerek, mivel csak akkor számítana a "vér", ha mindenki ilyen.
Mellesleg pont erre kértem bizonyítékokat, ha nem vagy rasszista, akkor van kutatás, ami a cigány "vérét" vizsgálja.
Elég gerinctelen egy gyerekre kenni a rokonod inkompetenciáját.
"De sorolhatnám .. sajnos nem írtam róluk cikkeket egy független újságban ."
Nem újságot kértem, szakmai folyóirat cikket, pl. egy orvosi, biológiai szaklapot.
"Viszont arról a kevés esetről , hogy milyen sikereket érnek el cigányok sokkal többet is megtalálhatsz hiszen látványosságnak mondható."
Ellenkezőleg. Ezek azok, amikről nincs történet sehol, mivel ez a normális (náluk is).
A hírekbe is az kerül be, ha törvényt szegnek, ha annyira a vérükben lenne, akkor mindennap őket hallanád a hírekben, de valamiért gyakoribb, amikor valami magyar csávó mészárolja le a teljes családját.
"Nem kell nekik annyi támogatást kapni . Kapjon annyit , mint egy nem cigány"
Tehát nem akarod integrálni őket, mivel rasszista vagy.
Oké.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!