Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Tekintettel arra, hogy alapvet...

Tekintettel arra, hogy alapvető orvosi vizsgálatok/ellenőrzések szünetelnek több, mint másfél éve, hol lehet 1.5 évi TB-t visszautaltatni a számlámra, amit a semmire vontak le?

Figyelt kérdés
2021. jún. 20. 12:01
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
18%

De ha beírod hogy neked nem volt probléma, azzal azt mondod hogy nincs probléma, mert te nem találkoztál vele.

De nem az a jellemző. Én el se hiszem amit írsz, mert már a covid előtt is az volt hogy 3-6 hónap, addigra úgyis elfelejted vagy megdöglesz.

Aktív hullám alatt abszolút semmi, most nem tudom mi van.

2021. jún. 20. 13:39
 12/21 anonim ***** válasza:

Egész napos szívmonitorra is csak pár hetet kellett várnom

Tekintve, hogy magunk eddig az max egy hét volt... Hű, de jó neked 😂

2021. jún. 20. 13:41
 13/21 anonim ***** válasza:

#11 "De ha beírod hogy neked nem volt probléma, azzal azt mondod hogy nincs probléma, mert te nem találkoztál vele."

Mégis hogyan?

Akkor ha te meg leírod hogy neked volt vele problémád akkor azt mondod hogy mindig, mindenhol, mindenkinek problémája volt vele. Ami meg nem igaz, hiszen pont emiatt írtam le, hoyg nekem nem volt ilyen problémám.

Nyomjátok egymásnak a hülye dumákat, aztán valahogy a végére mindig kiderül, hoyg alig valami igaz az egészből, scak hallottad hogy nem is lehet menni stb. stb.

Volt már éppen elég ilyen kamu hír, aminél nagyon pontosan kiderült hogy nem orvoshoz nem tudott menni, hanem konkrétan egy bizonyos orvos vagy egy bizonyos intézmény felkapott rendelésére nem tudott bejutni.

2021. jún. 20. 13:54
 14/21 anonim ***** válasza:

#12 Értem. Szóval mert eddig nálatok csak egy hetet kellett várni, máris azt igazolja hogy NEM LEHETETT SEMMILYEN ellátáshoz hozzájutni, ha NÁLUNK most 2,5 hetet kellett várnom.

Ja, nem.

2021. jún. 20. 13:56
 15/21 Fsms ***** válasza:

Bár a felvetés életszerű , de jogilag nem alapozható meg.

8# nem tudom hol élsz, de nekem bármilyen gondom volt az elmúlt egy évben időpontot sem tudtak adni. Egy kivétel volt a csípőm, ahol 3 hónapot vártam az orvosra. A többi esetben magán orvos horror áron.

Ha elmondod hol kapsz azonnal időpontot az állami ellátásban , sokat tudna segíteni mindenkinek. Köszönettel.

2021. jún. 20. 15:02
 16/21 anonim ***** válasza:
62%

Kiváncsi lennék az átlagra.

Lehet ahol te laksz sok olyan orvos van, ami neked kell.

De nem az a jellemző!

Itt 201 432 emberre jut 2 orvos, mármint 1-1 területre.

És hidd el hogy bárhova kérsz időpontot, átlag 3 hónap.

Semmit se ér a magyar eü és kész.

2021. jún. 20. 16:47
 17/21 anonim ***** válasza:
Természetesen sehol, meg úgy egyébként is a k'rva anyánkat a luxusigényeinkkel. Pár éve egy férfi megpróbálta visszaigényelni a adóját azzal az indokkal, hogy a kormány nem arra költi, amire kellene, erre éppen csak börtönbe nem zárták.
2021. jún. 20. 19:05
 18/21 anonim ***** válasza:
60%

Fateromnak prosztatarakja volt. Vagy fel evig huztak a jarvany miatt mire megmutottek.

Most ra 1 evre mehet sugarkezelesre mert maradt ott neki nemi szovet ugyanis a prosztata mar annyira megnagyobbodott, hogy a tokbol is kijott nemileg. Ha idoben mutik nem tortent volna igy.

De ugye annyira veszelyes a vorusotok, hogy 50%-os atoltottsag utan eltunt, nem hallani rola semmit. Sot, a kinai allitolag total szar hatasfoku, tehat 50%-rol se beszelhetnenk. Tleg megerte...

2021. jún. 21. 07:14
 19/21 anonim ***** válasza:
Utolsó, csak elment nyaralni, őszre visszajön ez 100%
2021. jún. 21. 08:18
 20/21 A kérdező kommentje:
És az a szomorú, hogy a retardált fideszesek ezt is megpróbálják megmagyarázni.
2021. jún. 21. 09:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!