Orbán Viktor szabadkőműves?
Figyelt kérdés
Vagy tartozik bármilyen "titkos" társasághoz?2021. jún. 20. 10:53
11/26 A kérdező kommentje:
Fuu igen, nagyon durván sötétség van a fejekben. Ezzel a "libernyák" dumával nagyon nagy kárt okozott. Én nacionalista vagyok de tudom mi az eredeti jelentése. Még a sok " fidesz nacionalista" engem is libernyáknak nevezne...
2021. jún. 20. 11:02
12/26 anonim válasza:
Elég elolvasni hivatalos szabadkőműves oldalakat. Durvábbak mint az összes konteó. Gyakorlatilag leírják ugyanazt amit a konteosok csak virágnyelven.
13/26 anonim válasza:
3-as. Nem írtam hülyeséget. Izraeliták, vagyis Zsidók mindenhol vannak a világon, mint a Dakoták.
14/26 anonim válasza:
Egyébként Viktor Izrael irányába tanúsított szolgalelkűségéből kiindulva valszeg B'nai B'rith aspiráns.
15/26 anonim válasza:
És akkor mitől lenne szabadkőműves? Egy szabadkőművesnek nem célja, hogy elbutítsa az embereket. Orbi viszont folyamatosan egymásnak ugrasztja a saját nemzetét, már odáig ment, hogy bizonyos magyarokból ellenségképet gyárt, legyen eltérő nézete, szexualitása, stb.
16/26 anonim válasza:
,,Egy szabadkőművesnek nem célja, hogy elbutítsa az embereket"
Persze hiszen ők csak jótékonykodó világmegváltó filantrópok van szó. Aha persze. Közben meg egy meghatározott ideológia mentén mossák a társadalom agyát.
17/26 anonim válasza:
12. Tudom, hogy számodra csapás lenne, ha nem maradhatnál sötét, mint az éjszaka, de na...ez valójában nem olyan rossz dolog.
18/26 A kérdező kommentje:
Ezzel azt akarja elèrni hogy elsorvadjanak a nemzetek.
Ha olyan jók a szk.-sek akkor miért nem látszik bármi jó a világban????
2021. jún. 20. 11:09
19/26 anonim válasza:
16. Mik ezek az ördögtől való ideológiák? Csak nem a tolerancia?
Itt a világvége, ha nem marad kit gyűlölni vagy nem tudsz valami őrült konteót gyártani egy vakcináról, mert nem hagytad ki a biosz órát. xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!