Mi ez már megint?
Bedobtak a postaládába egy szórólapot.A következő tartalommal:
Soros György producer újraindítaná a Gyurcsány show-t
Szereposztás:
-------------
Főszereplő..........................Gyurcsány Ferenc
a feleség...............................Dobrev Klára
a balfék haver.....................Karácsony Gergely
a régi ellenségből lett legjobb barát....Jakab Péter
Et a műsort már láttuk egyszer...Ne adjunk a bukott műsornak újabb esélyt!...stb.stb.
-------------------------------------------------------------------
Bizonyára valami pihent agyú kölykök csínytevése.Ez csak nem lehet a hivatalos választási kampány része.
#2 <- #1
Így a legjobb 👍. De ha még fejben is van szelektáló szemetesed, az még jobb. Vannak emberek, akik hiába dobják ki a problémákat a kukába, ezt követően is csak agyalni tudnak rajta nyugtalanul.
Én pl az ellenzék nagy részét nem csípem, de ez valami primitívebb fideszesnek a kampánya lehetett. Felénk pl. Néhány Mszp közeli “független” polgármestert próbáltak valami gusztustalan módon kifúrni.
Szórólapokat terjesztettek, ahol a gyurcsány bábozik, és ráphotoshopolták a bábra a fejét stb. Sokan elfordultak akkor a fidesztől.
"Bizonyára valami pihent agyú kölykök csínytevése.Ez csak nem lehet a hivatalos választási kampány része."
- Ez nem gyerekcsíny, a felső kategóriás, nagy pénzből támogatott kampány része. (Azt nem tudom, mitől lesz egy választási kampány "hivatalos", szerintem ilyen nem is létezik.) A youtube és a facebook is hozza reklámként, viszonylag gyakran. Biztos, hogy valaki ezért nagy összeget kicsengetett.
A Fidesz, az államkassza kulcsa birtokában, óriási összegeket tud a kampányára költeni (a haverokkal telepakolt ÁSZ pedig majd eldönti, hogy minden szabályos volt, vagy inkább nem is vizsgálódnak). A közösségi médiában folyamatosan fognak ezek menni, lesz köztük egészen szellemes és teljesen ötlettelen is. De fogjuk kapni orrba-szájba.
a fidesz ismét bizonyítja ezzel, hogy milyen szinten lenézi sőt megveti a választóit.
hogy ennyibe nézi őket, ilyen primitív ostoba fajankónak.
5: a fidesz saját kampánya is ilyen primitív, úgyhogy ebbe éppen beleillik
Látszik, hogy a legegyszerűbb proliréteget akarják megnyerni, akik nem gondolkoznak, és ilyen bábozással meg lehet vezetni őket.
6
Mondjuk a Soros vagy a mostani oltást reklámozó különféle lefizetett sztárok arcképeit tartalmazó plakátok után ez annyira nem lep meg.
Csak azt gondoltam,hogy azért van egy bizonyos szint ami alá nem mennek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!