Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi ez már megint?

Mi ez már megint?

Figyelt kérdés

Bedobtak a postaládába egy szórólapot.A következő tartalommal:

Soros György producer újraindítaná a Gyurcsány show-t

Szereposztás:

-------------

Főszereplő..........................Gyurcsány Ferenc

a feleség...............................Dobrev Klára

a balfék haver.....................Karácsony Gergely

a régi ellenségből lett legjobb barát....Jakab Péter

Et a műsort már láttuk egyszer...Ne adjunk a bukott műsornak újabb esélyt!...stb.stb.

-------------------------------------------------------------------

Bizonyára valami pihent agyú kölykök csínytevése.Ez csak nem lehet a hivatalos választási kampány része.

#kampány,kormány,párt
2021. jún. 20. 06:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
77%
Nem foglalkozol ezzel kicsit túl sokat? Én legfeljebb 5 másodpercet foglalkoznék az egésszel. Tök mindegy, hogy mennyi a valóságalapja, ha lesz is ilyen műsor, te úgyse fogod nézni gondolom (megsúgom, én se, és ezzel nem vagyunk egyedül). Szépen kérlek, a saját érdekedben, ne mérgezd magad ilyen felesleges dolgokkal, így is épp eleget kell foglalkoznunk a politikával.
2021. jún. 20. 06:30
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerencsére a mi házunk postaládája mellett van egy nagy szemetes.
2021. jún. 20. 06:45
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

#2 <- #1

Így a legjobb 👍. De ha még fejben is van szelektáló szemetesed, az még jobb. Vannak emberek, akik hiába dobják ki a problémákat a kukába, ezt követően is csak agyalni tudnak rajta nyugtalanul.

2021. jún. 20. 06:52
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Ezek mindent megcsinálnak a másik likvidálása céljából.
2021. jún. 20. 06:58
 5/14 anonim ***** válasza:
86%

Én pl az ellenzék nagy részét nem csípem, de ez valami primitívebb fideszesnek a kampánya lehetett. Felénk pl. Néhány Mszp közeli “független” polgármestert próbáltak valami gusztustalan módon kifúrni.

Szórólapokat terjesztettek, ahol a gyurcsány bábozik, és ráphotoshopolták a bábra a fejét stb. Sokan elfordultak akkor a fidesztől.

2021. jún. 20. 07:10
 6/14 anonim ***** válasza:
98%

"Bizonyára valami pihent agyú kölykök csínytevése.Ez csak nem lehet a hivatalos választási kampány része."

- Ez nem gyerekcsíny, a felső kategóriás, nagy pénzből támogatott kampány része. (Azt nem tudom, mitől lesz egy választási kampány "hivatalos", szerintem ilyen nem is létezik.) A youtube és a facebook is hozza reklámként, viszonylag gyakran. Biztos, hogy valaki ezért nagy összeget kicsengetett.

A Fidesz, az államkassza kulcsa birtokában, óriási összegeket tud a kampányára költeni (a haverokkal telepakolt ÁSZ pedig majd eldönti, hogy minden szabályos volt, vagy inkább nem is vizsgálódnak). A közösségi médiában folyamatosan fognak ezek menni, lesz köztük egészen szellemes és teljesen ötlettelen is. De fogjuk kapni orrba-szájba.

2021. jún. 20. 07:14
 7/14 anonim ***** válasza:
98%

a fidesz ismét bizonyítja ezzel, hogy milyen szinten lenézi sőt megveti a választóit.

hogy ennyibe nézi őket, ilyen primitív ostoba fajankónak.

2021. jún. 20. 07:43
 8/14 anonim ***** válasza:
98%

5: a fidesz saját kampánya is ilyen primitív, úgyhogy ebbe éppen beleillik

Látszik, hogy a legegyszerűbb proliréteget akarják megnyerni, akik nem gondolkoznak, és ilyen bábozással meg lehet vezetni őket.

2021. jún. 20. 07:58
 9/14 anonim ***** válasza:
Hozzánk nem érkezett ilyen szórólap soha, de alapvetően nem foglalkozok szórólapokkal Ha üres az egyik oldala, bevásárlólistának használom, ha nem, elteszem papírmaséhoz vagy origaminak, ha ezekre sem jó, akkor kidobom a papír szelektívbe.
2021. jún. 20. 08:04
 10/14 A kérdező kommentje:

6

Mondjuk a Soros vagy a mostani oltást reklámozó különféle lefizetett sztárok arcképeit tartalmazó plakátok után ez annyira nem lep meg.

Csak azt gondoltam,hogy azért van egy bizonyos szint ami alá nem mennek...

2021. jún. 20. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!