Orbán megint hülyét csinált a mindent bekajáló híveiből?
"Orbán délelőtt népszavazást ígért a Fudanról, délután a fideszesek átnyomtak két, a Fudant bebiztosító javaslatot"
Erre az igazi fideszes trollok azt válaszolják, hogy ez csak javaslat, és lesz népszavazás.
Aztán amikor majd megszavazzák, azt fogják mantrázni, hogy minek tüntetni ellene, ez már el van döntve.
Ha meg nemzetgazdasági szempontból kiemelt jelentőségű beruházássá nyilvánítják, és ezért nem lehet majd róla népszavazni, akkor nem tudom, talán majd a büdös lipsizés lesz kiadva feladatnak.
"akkor meg azon rúgóznának a libsik, hogy milyen sokba kerül egy népszavazás, és semmi értelme."
Igen mert nem biztos, hogy az lenne az eredmény amit majd kihirdetnek.
Ezeknek egy kis csalásért nem igen kell a szomszédba menniük.
"a bizottság által elfogadott két törvényjavaslattal a fejlesztési terület legértékesebb Duna-parti telkeit és a Nagyvásárcsarnok felújításra kijelölt műemléképületét is átadják a még csak előkészítés előtt álló beruházásnak, méghozzá ingyen. A kollégiumi funkciótól megfosztott Diákvárost pedig a korábbi tartalékterületekre tolják át. A jogszabályok jó előre rendelkeznek az egyetem fenntartójaként működő Fudan Hungary Egyetemért Alapítvány létrehozásáról, sőt már most gondoskodnak arról, hogy az alapító jogok gyakorlásával a majdani – mondjuk ellenzéki – kormány ne szólhasson bele."
Ez nekem nem előkészítésnek tűnik, ti mocskos hazudozók. Ez nekem hazaárulásnak tűnik. Majd a népszavazás eredményeként visszaveszik a Fudantól a ráköltött milliárdokat meg ingyen ingatlanokat, vagy hogy képzelitek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!