Helyesled, hogy a müncheni meccsen szivárványos stadionnal várhatják a magyarokat?
2021. jún. 19. 07:16
A kérdező szavazást indított:
igen
nem
53 szavazat
1/28 anonim válasza:
A b_zipropaganda minden formáját ellenzem.
2/28 anonim válasza:
Nekünk meg horogkeresztes és nyilaskeresztes zászlókkal kéne köszönteni a libsi németeket.
3/28 anonim válasza:
Édes istenem, ha ez lenne a legnagyobb bajom...
4/28 anonim válasza:
"Édes istenem, ha ez lenne a legnagyobb bajom..."
Elcukrozta az asszony a pörköltet?
5/28 anonim válasza:
Nem! Se a szélsőbalos-internacionalista Klaus Schwab féle globalisták, meg a setét ződek, akik ilyen 0 bites Greenpeace hasonmások akik mindenféle CO2 adót, meg repülőadót, ja meg vannak a másik szélsőbal akik hisztiznek a túlnépesedés miatt, akkor lehet levegő adó is, vagy nem lehet gyerekem vagy csak 1, na az ilyrnekből nem kérünk! se a szélsőjobb...
6/28 A kérdező kommentje:
9: ez igaz, hogy a leszbikusok ellen a homofóbok sem szoktak nagyon tiltakozni :)
Egyébként a homofóbok nagy része férfi? A nőket gondolom kevésbé zavarja a látvány, ha két férfi csókolózik. (Csak feltételezem, én férfi vagyok, és engem zavar, ha ilyet látok. :)
2021. jún. 19. 07:53
7/28 anonim válasza:
szerintem azok akik nem kérdőjelezik meg titokban a szexualitásuk, nem homofóbok. az összes olyan ismerősömről, aki nagyon durván a melegség ellen volt, pár év/hónap múlva kiderült, hogy meleg. észrevételem alapján a homofóbok saját magukkal nincsenek jóban, máskülönben mások boldogsága nem zavarná őket :)
9/28 anonim válasza:
A gyakori kérdések is a homokosok oldalán van?
Törlik az összes normális választ.
Csak a végén nehogy bepereljem az oldalt...
10/28 anonim válasza:
Függetlenül a konkrét témától: vagy futballozzunk, vagy politizáljunk! Nem emberek kiirtásáról van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!