Jót tenne az államnak ha visszacsatolnák a trianoni területeket?
Figyelt kérdés
2021. jún. 18. 12:06
1/17 anonim válasza:
Egy jó pszichiáter egészen biztosan hasznos lenne. Neked. Barom.
2/17 anonim válasza:
Nézzük csak: Ha még 1941-es vagy jobban mondva 1940-ig visszaszerzett területeket szereznék vissza, az se lehetne, mert megváltozott a magyarok aránya azon területeken. Én tudod miben hiszek? Egy nagy Európai Unióban, gondolj bele, össze-vissza mehetsz Európában, még Portugáliába is elutazhatsz, inkább azért imádkozz, hogy Viktorunk ne verje szét az EU-t, és inkább vonja be mondjuk maradék balkáni államokat, és Moldovát, Ukrajnát, Grúziát no meg Örményországot is az EU-ba...
3/17 anonim válasza:
Kérdező és mit csinálnánk a nyakunkba szakadt több millió szlovákkal és románnal?
4/17 anonim válasza:
Nem mert ezek a tolvajok akkor legtöbbet lopnanak úgyhogy ugyanott tartanánk akkor is
7/17 anonim válasza:
Szerintem nagyobb gondok is lehetnének. Egy kisebb államot valahogyan könnyebb eltartani.
8/17 anonim válasza:
Akkor is csak bizonyos városok fejlődtek, Nagyvárad, Temesvár, Arad, Pozsony, Kassa a többi pedig fejlődésből kimaradt, valami gazdasági térképen néztem... Azért mondjuk érdemes lenne harcolni, hogy legyenek autonóm régiók, székelyföld, felvidék déli sávjában, kárpátalján, vajdaságban... de visszacsatolás nem tenne jót...
9/17 anonim válasza:
"Fejlődésnek" mennénk, az tuti.
10/17 anonim válasza:
Miért most nem lehetne fejlődni? Ugyan már.. Szingapúr se volt egy kecsegtető állam aztán fejlődik, Írország sem túl gazdag ipari termékekben, aztán mégis fejlődik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!