Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az most miért baj, hogy 18...

Az most miért baj, hogy 18 éven aluliaknak nem fogják engedni, hogy az iskolában a melegekről kapjanak tájékoztatót?

Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 23:17
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
39%
El nem tudom képzelni, milyen "tájékoztatás" volt eddig az iskolákban a b uzikről, ami ezután nem lesz.
2021. jún. 17. 23:51
 12/25 anonim ***** válasza:
13%

"Onnan tudod, hogy valaki rosszban sántikál, hogy a legszélsőségesebb és egyben legritkább eseteket előhúzva próbálja elfogadtatni a fröcsögését, mintha azok általános igazságok lennének."

Így van 9-es, bizony.

Onnan lehet nagyon jól tudni hogy TI rosszban sántikáltok, hogy a legszélsőségesebb és legrosszabb eseteket előhúzva próbáljátok elfogadtatni a fröcsögéseteket, mintha az egész nem egy nagy hazugság lenne MEGINT ezzel a törvénnyel kapcsolatban IS:

Sem mi sem az internet nem felejt. Pontosan ugyanezt csináltátok már 2010-ben az állampolgársággal kapcsolatban, a családi adókedvezménynél, a devizahiteleseknél, az alkotmánynál és minden létező javaslatnál a rabszolgatörvénytől a határkerítésig.

Mindig jöttök az újabb hazugsággal, megspékelitek a legszélsőségesebb dolgokkat - mint most a udan egyetemnél azzal hoyg eladják az országot a kínaiaknak, aztán fröcsögtök reggel, éjjel meg este.

Majd kiderült hogy csak hazudtatok megint, semmi nem lett belőle és máris léptek a következőre.

Alig telt el pár nap az oltásellenes kampányotok óta, meg hogy halálkormány és mindmeghalunk ha nem nyitnak - majd meg ha nyitnak, még vörös a fejetek a pofára eséstől - de kell kezdeni az újat hoyg ezt feledtessétek a néppel.

2021. jún. 17. 23:51
 13/25 anonim ***** válasza:
10%

Mert attól,hogy mások gyerekeit molesztálják ezekkel sokkal elfogadottabbnak és fontosabbnak érzik magukat ezek a nyomorult melegek.

Pedig ugyan úgy nem érdekelnek senkit.

2021. jún. 18. 00:21
 14/25 anonim ***** válasza:
77%
Aki szerint a szexualitásról semmilyen kontextusban nem kell beszélni prepubertás gyerekekkel, az aktívan hozzájárul a hihetetlen mértékű rokoni szexuális abúzus elkendőzéséhez. Hajrá fiúk, a prüdéria fontosabb, mint hogy a nagybácsi ne fogdossa a rokon lányt.
2021. jún. 18. 00:35
 15/25 anonim ***** válasza:
15%

"El nem tudom képzelni, milyen "tájékoztatás" volt eddig az iskolákban a b uzikről, ami ezután nem lesz."

Magyarországon meg Kelet-Eu-ban nem is volt a" Meseország mindenkié" cimű propaganda könyvön kivül.... MÉG!

Ezt megelőzendő a gender propaganda nyugatról beszivárgása ellen lett kontroll nagyon helyesen. Önjelölt gender-propagandisták és transznemű emberek ne tartsanak több napos felvágositó programokat (érzékenyitő kampányokat a nemváltoztatás lehetőségéről) gyerekeknek.

2021. jún. 18. 05:05
 16/25 anonim ***** válasza:
12%
Aki ezt lepontozta vagy ez ellen tüntetett az egy birkuci.
2021. jún. 18. 06:55
 17/25 anonim ***** válasza:
82%

Azt nem tudom, gáz-e vagy nem óvisoknak beszélni ilyenről, de mondjuk azt látom, miért lenne jó.

A lányom óvis csoportjában van egy kislány, akinek meleg a bátyja, és a srác csávója ott él náluk. Gyakran jön a két fickó a kiscsajért délután. A gyerekek egy idő után tesznek fel kérdéseket, megbámulják, stb.

Pedig ez egy faluvégi óvoda, nem nagyvárosi. Ott van a jelenség a gyerekek orra előtt, nem volna baj, ha hallanának róla. Ehelyett kb alkotmányosan lett betiltva, mert valamiért azt hiszik az emberek, hogy itt "propaganda" zajlik...

2021. jún. 18. 07:02
 18/25 anonim ***** válasza:
13%
Aha, és te mint szülő alkalmatlan vagy teljesen erről felvilágositást adni a lányodnak? Ha igen, akkor szerinted egyakármilyen önjelölt jöttment mitől jobb egy szakembernél?
2021. jún. 18. 07:16
 19/25 anonim ***** válasza:
70%

"Aha, és te mint szülő alkalmatlan vagy teljesen erről felvilágositást adni a lányodnak? Ha igen, akkor szerinted egyakármilyen önjelölt jöttment mitől jobb egy szakembernél?"

Ki a bánat mondta azt, hogy nem adok neki erről felvilágosítást? A mondandóm arról szólt, hogy nagy segítség lenne, ha mondjuk nem csak egyedül nekem kellene. A másik meg az, hogy mondjuk magamat nem tartom alkalmatlannak, de elképzelem azokat a szülőket, akiknek a téma zavarbaejtő és ellenszenves. Nem lenne baj, ha mondjuk a gyerek nem csak tőlük hallana erről.

2021. jún. 18. 08:26
 20/25 anonim ***** válasza:
56%

"A miniszterelnök szerint a törvény kiindulópontja az, hogy a gyermekek szexuális nevelése kizárólag a szülőkre tartozik. „Ezt semmilyen intézmény nem veheti el és át. Tehát az nem fordulhat elő Magyarországon, hogy egy szülő egyszer csak azzal szembesül, hogy van egy elgondolása a saját gyermeke helyes szexuális neveléséről, és egyszer csak azt tapasztalja, hogy az iskolában valami mást mondanak a gyereknek vagy más történik. A gyerek a szülőé! Nem az iskoláé, nem az államé és így tovább”- fejtegette."

Ééés..engem megnyert.Az én gyerekemnek ne tanítsanak olyat amit én nem akarok.Márpedig én nem akarom,hogy 18 éves kora alatt HACSAK MAGÁTÓL NEM ÉRDEKLŐDIK EZEK UTÁN bárki is traktálja nemváltással,homoszexualitással és egyéb hülyeségekkel.Ha valaki meleg legyen meleg,ez magán ügye.

2021. jún. 18. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!