Kire szavazzon aki a fideszből meg az ellenzéki összefogásból sem kér?
Figyelt kérdés
2021. jún. 17. 22:24
1/14 anonim válasza:
Mi Hazánk/Kutyapárt vagy csak rajzolj egy nagy farkincát a lapra
3/14 anonim válasza:
Ezt már megkérdezted egyszer. Most vagy nem sikerült megjegyezned az ottani tanácsainkat, vagy kezdesz szenilisedni.
Egyébként szerintem az ember 14 éves korára kialakul egy stabil értékrendje, felismeri a lopást és hazugságot. Ezt a képességedet próbáld fejleszteni, és megválaszolod majd a saját életed kérdéseit is.
5/14 anonim válasza:
Az ország további irányvonalát vagy az egyik vagy a másik fogja eldönteni, ezért ha ebbe bele akarsz szólni, akkor a kettő közül kell szavaznod valamelyikre.
6/14 A kérdező kommentje:
"Ezt már megkérdezted egyszer."
Én ugyan nem.
2021. jún. 17. 22:33
7/14 anonim válasza:
Egyetértek az ötössel. Igazából én csak abban reménykedek, hogy az ellenzék értelmes jelöltet választ.
8/14 anonim válasza:
Ne reménykedj. Ugyanolyan gazemberek ülnek a másik oldalon is. Az ellenzéki vezetésű önkormányzatokban már bemutatkoztak. Ugyanazt csinálják mint orbánék ha hatalom kerül a kezükbe.
9/14 anonim válasza:
Tudom, hogy jelentős többségük semmivel se jobb, de én még bízok egy-két jelöltben.
10/14 anonim válasza:
Listán érvénytelen szavazatot fogok leadni, egyéniben az összefogás leendő jelöltjére fogok szavazni, mivel szimpatikus helyi figura, neki egyszemélyben hajlandó vagyok elnézni azt, amit az egész ellenzéknek nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!