GyF miért feltételezi, hogy Orbán Viktor és Kocsis Máté "őbelé szeretett"?
Figyelt kérdés
Nem gondolja, hogy ezzel is nagyon égeti magát? Az a két ember meg a Fidesz politikusai pedig azért foglalkoznak vele, mert valami csoda folytán még jelen van a politikánkban és valós veszélyt jelent a demokráciára nézve. Csak ezt sokan elfelejtették, így valakiknek fel kell hívni a figyelmet GyF ámokfutására. Ez pedig eléggé távol áll attól, hogy belézúgtak volna.
2021. jún. 17. 18:23
1/6 anonim válasza:
Nem kell minden hülyeségbe többet látni mint ami. Nincs humorérzéked?
3/6 anonim válasza:
Szerintem meg Orbán jelent valós veszélyt a demokráciára. Ráadásul én alá is tudom támasztani tényekkel. És Te?
4/6 anonim válasza:
5/6 anonim válasza:
#4: nem nézem meg ezt a videót, de sejtem miről szól. Azt az őrjöngő hordát, aki ízekre szedte a Magyar televízió épületét, valahogy meg kellett állítani. Soroljam én is a tényeket?
6/6 anonim válasza:
Mintha pont azok szimpatizánsai szedték volna szét a Magyar Televízió épületét akikkel Gyurcsány '22-ben egy szavazólapon akar szerepelni. De tudom a Jobbik már "megváltozott". De szerintem nézd meg a videót, hátha sikerül végre kibújnod Gyurcsány valagából és látod, hogyan tette tönkre békés tüntetők életét ez az ember.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!