Elképzelhető, hogy a pedofiltörvény okozza majd a Fidesz bukását?
Figyelt kérdés
DK-s Facebook csoportban olvastam, hogy Magyarország lakkosánák kb. 10%-a aktív LMBTQ ember, és van még kb. 10% akik csak titkoltan LMBTQ pártiak, ez összesen kb. 2 millió ember , ha ennyi szavazó a Fidesznek megy emiatt akkor könnyen ellenzéki 2/3 jöhet?2021. jún. 17. 18:07
11/17 anonim válasza:
Ez általánosítás. Én meleg vagyok de egyet értek ezen törvénnyel. Egy hasonló kérdésben már elmondtam a véleményem erről az egész LMBTQ csőcselékről. Igen annak nevezem őket mert nem a beilleszkedést segítik elő hanem a nagyobb szegregációt. Ezek miatt keverik már a melegeket a szexuális identitás zavarosokkal stb.
Ezen csőcselékek tevékenysége előtt sokkal elfogadóbbak voltak az emberek azzal ha valaki bevallotta hogy meleg. Manapság pedig meghökkenek rajta mert hogy nem viselkedek "bzisan". Tíz éve az ember megértette hogy egy meleg férfinak a fériak jönnek be és nem pedig a nőiesen viselkedő és öltözködő aberáltak. Most úgy keverve van a szezon a fazonnal a közvéleményben hála ezeknek az elmebetegeknek.
12/17 anonim válasza:
Ha tényleg ennyi búza van az országban, inkább derüljön ki...Akkor önvédelmi okokból külföldre költözöm, semmi kedvem úgy járkálni az utcán, hogy attól féljek, egyszer csak betámad valami kanos hím hátulról...
13/17 anonim válasza:
Továbbra is a normalitás alapján gondolkodók vannak többségben, csak az interneten balliberális többség uralkodik sajnos. Ettől függetlenül, hangyasz*rnyi ember morzsolódik le emiatt a Fidesz szavazók közül, sőt, a családbarát politika miatt talán még népszerűbbé is válik.
14/17 anonim válasza:
Kizárt. Ezeket minden megmenti, minden, ami egy másik országban, más társadalomban már komoly tüntetésekbe torkollna.
15/17 anonim válasza:
Az biztos hogy szavazatokat vesztenek miatta, a sok homokos egyik sem fog rájuk szavazni.
16/17 anonim válasza:
Az RTL nagyon rossz néven vette a pedofil törvényt, márpedig ők a legnézettebbek.
17/17 anonim válasza:
Gondolom ezeket a számokat a kisujjukból szopikázták ki DK-s facebookosok. Ez a törvény inkább jót tesz a Fidesznek, a Fudannal, a privatizációkkal ellentétben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!