Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Elképzelhető, hogy a pedofiltö...

Elképzelhető, hogy a pedofiltörvény okozza majd a Fidesz bukását?

Figyelt kérdés
DK-s Facebook csoportban olvastam, hogy Magyarország lakkosánák kb. 10%-a aktív LMBTQ ember, és van még kb. 10% akik csak titkoltan LMBTQ pártiak, ez összesen kb. 2 millió ember , ha ennyi szavazó a Fidesznek megy emiatt akkor könnyen ellenzéki 2/3 jöhet?
2021. jún. 17. 18:07
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
55%
A Fudan fogja a Fidesz bukását eredményezni. Ez csak kicsit nyom a latba.
2021. jún. 17. 18:10
 2/17 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem csak a Fidesz 2/3-a lehet veszélyben, de a választásokat ettől függetlenül megnyerik..
2021. jún. 17. 18:11
 3/17 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem már csak egy ilyen és ehhez hasonló húzásuk fér bele és tényleg ennyi volt. Az a baj, hogy az átlagmagyar csak erre kapja fel a fejét, pedig szerintem ez most a legkisebb probléma. 35 évre privatizálni az útépítést, mi van??! Én is érintett vagyok az LMBTQ témában, de Ungár Pétert idézve, én sem szeretek főbvzi lenni. Jakabra szavazok az ellenzéken belül, mert ő ezt a kérdést most nem álszenteskedi el. Nekem kicsit sok már, ahogy most mindenki, pl. Kunhalmi is felvonul szivárványos zászlóval. Eddig nem tették, most felesleges játszani az agyukat. Vesszen a Fidess!
2021. jún. 17. 18:12
 4/17 anonim ***** válasza:
67%

"DK-s Facebook csoportban olvastam..." 😂

Amúgy szépen alakul egy másik kérdés szavazása: https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__magyar-politika__11..

Ha ezért bukna a Fidesz akkor az ennek a nemzetnek a szégyene...

2021. jún. 17. 18:15
 5/17 anonim ***** válasza:
68%
:D Ez a DK-s matek igen szórakoztató. (Az összes szám rossz benne természetesen.) Amúgy miből gondolod, hogy ezek az emberek iskolákba akarnak járni népszerűsíteni bármit is? Tudják, hogy eléggé kibabrált velük az élet, normálisak nem kívánják ezt másnak.
2021. jún. 17. 18:16
 6/17 anonim ***** válasza:
50%
4: még véletlenül sem a fideszesek szavaznak úgy ott, hogy baloldalinak tettetik magukat, ugye?
2021. jún. 17. 18:18
 7/17 anonim ***** válasza:
5: ez a "hiperpasszív matek"! 😂
2021. jún. 17. 18:18
 8/17 anonim ***** válasza:
6: még véletlenül sem a balosok szavaznak úgy ott, hogy jobboldalinak tettetik magukat, ugye? - így milyen? Ugyanolyan, nem?
2021. jún. 17. 18:20
 9/17 anonim ***** válasza:
8: akkor a kettes opción lennének szavazatok, ha ők akarnák trollkodni a fideszeseket
2021. jún. 17. 18:21
 10/17 anonim ***** válasza:
86%
Akinek a homofóbia a szeretni való a fideszben az valószínűleg eddig is rájuk szavazott. A kérdés inkább az, hogy az alapvetően viszonylag elfogadó társadalomból ennek hatására hányan ábrándulnak még jobban ki a fideszből. Az lmbtq embereknek is vannak családtagjaik, barátaik stb., illetve rengeteg olyan ember van akiket normális módon nem érdekelnek mások hálószobatitkai. Ezekből gondolom, hogy inkább bakot lőttek és több szavazatot buktak, mint szereztek.
2021. jún. 17. 18:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!