IV. KecskeShajt kérdése:
Miért védik még mindig az emberek Gödényt?
Figyelt kérdés
Egy csomó közpénzt lopott ő is a kamupártjával, mégis előkerül a neve, mint ellenzéki, meg valami nagy mártírként, szabadságharcosként tekintenek rá.
Mire vannak úgy oda egy ilyen embertől?
2021. jún. 17. 17:55
1/10 anonim válasza:
Szerintem már nincs nagy felhajtás körülötte. Sokaknak nem tetszettek a korlátozások, ezért felkapták Gödényt, de most hogy vége van, már nem sokakat érdekel. Az oltásellenesek nagyrésze is végül beadta a derekát és beoltotta magát, hogy megkapja az igazolványt, ezek után meg már szarik az egészre. Már kifulladt ez a gődényista mozgalom
2/10 anonim válasza:
"Miért védik még mindig az emberek Gödényt?"
Te miért tartod a köztudatban?
4/10 A kérdező kommentje:
Egy rendes ember nem lop közpénzt. Nem én tartom a köztudatban, csak volt egy kérdés a könyökre húzott maszkról, erre rögtön megjelentek a gödényisták.
2021. jún. 17. 18:18
5/10 anonim válasza:
Mert kimerte mondani nyilvánosan hogy mekkora fszság is ez a kovid mizéria
6/10 anonim válasza:
Mert kiderult vegig igaza volt mindenben a jarvannyal kapcsolatosan a sved modell a legjobban mukodott.
7/10 anonim válasza:
Tamogatom Godenyt!
Aki sokkal tobbet lop, azok is szabadlabon vannak.
8/10 anonim válasza:
Gödény hatalmas tömegek véleményét mondta ki egy diktatúrában a járványról, a lezárásokról, a zsarolásról, a propagandáról, az oltásokról, a Fidesz és az ellenzék ezt a nem kicsi állampolgári réteget teljesen magára hagyta sőt uszít és köpköd rájuk. Ami meg a lopást illeti meg kell számolni mennyit loptak azok akik őt lopással vádolják.
10/10 anonim válasza:
Én össz. egy riportot láttam vele tvben, pontosabban 1 orvossal, meg azt hiszem valami virológussal vitázott covid kapcsán. Inkább a szakemberek voltak meggyőzőek, nem ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!