Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy már Bécsben is olvashatnak mesét gyerekeknek alulöltözött transzok?

Figyelt kérdés

Valamint, hogy ehhez hasonló szexuális jellegű táncot lejthet egy transz pedofil:

[link]

(Vigyázat, sokkoló kepsorok!)

2021. jún. 17. 17:50
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
40%
Aki ezt támogatja az aberrált, hülye, ráadásul még pedofil is.
2021. jún. 20. 08:26
 22/30 A kérdező kommentje:

Elég elkeserítő eredménye lett a szavazásnak. 😕

Konkrétan ledöbbent. 😔

2021. jún. 20. 14:30
 23/30 anonim ***** válasza:
100%

"felesleges ebbe belelátni a szexualitást, és főleg a kényszert. Más kultúra, más szokások."

Fölösleges belelátni a szexualitást, amikor az óvőnő olyanokat kérdez a gyerekektől, hogy "ki szeretne felnőttként drag queen lenni"? Az a helyzet, hogy amikor egy óvónő ilyeneket mond, akkor valóban nem kell belelátni, mert magától értetődő, hogy benne van.

2021. jún. 20. 14:56
 24/30 anonim ***** válasza:
94%
Hát az hogy ez a világ nem kicsit lett elk....
2021. jún. 20. 16:29
 25/30 anonim ***** válasza:
29%
#23 mert szerinted egy gyerek tudja, mi az a drag queen? Ha egy tűzoltó tartana előadást, akkor azt kérdezné az óvónő, ki akar tűzoltó lenni. Akkor is felháborodnál? Hiszen egy lány nem lehet vonulós tűzoltó Magyarországon. Micsoda lelki traumát okoz. Jah nem, másnapra elfelejti. Pont mint a drag queent. De legalább nem fog bambán nézni, ha egy transznemű szembe jön az utcán. Ne vetítsd rá a saját szexualitásodat a gyerekekre, nincs nekik még olyan.
2021. jún. 20. 16:31
 26/30 anonim ***** válasza:
100%

"mert szerinted egy gyerek tudja, mi az a drag queen?"

Éppen az benne a tragikus, hogy még fel sem fogja a gyerek, hogy mi az, mégis ezzel tukmálják már óvodás korában a gyerek fejét. Ha már óvodában ennyire durva a helyzet, akkor az iskolásoknak mit terveznek?

"Ha egy tűzoltó tartana előadást, akkor azt kérdezné az óvónő, ki akar tűzoltó lenni."

Most tényleg nem érzed a kettő közötti különbséget? Vagy csak vicces lábbal keltél?

"másnapra elfelejti. Pont mint a drag queent"

Nem felejti el, ha rendszeresen járnak be hozzájuk ezek az aberráltak.

"De legalább nem fog bambán nézni, ha egy transznemű szembe jön az utcán."

Ember láttad te a videót???? A nőnek öltözött férfi sztriptíz táncol az ovis kislánynak egy p*csanadrágban. Szerinted ez kell a gyereknek ahhoz, majd ne bámulja meg?? Komolyan nem tudom elhinni, hogy ennyire fogyatékos világban élünk... hányingerem van.

2021. jún. 20. 17:04
 27/30 anonim ***** válasza:
0%

#26 látom az értő olvasással vannak gondok. Mint említettem, az első bejátszás nekem is rejtély, de szeretném feltételezni, hogy egy gyereknek a szülei alapvetően jót akarnak. Másik: az nem egy óvóda, kérlek ne maszatolj, hogy alátámaszd a prekoncepcióidat.

"Most tényleg nem érzed a kettő közötti különbséget?"

Én igen, de nekem van szexuális életem. Egy óvodásnak (remélhetőleg) nincs.

"rendszeresen járnak be hozzájuk"

Erre egyrészt jó volna valami forrás, de ha így is van, még mindig nehezen hiszem, hogy egy-egy ilyen alkalom során a szex lenne a téma. A közhiedelemmel ellentétben, nyugaton is szeretik a szülők a gyerekeiket.

De játszunk egy játékot: mondj egyetlen racionális (értsd nem ilyen: mer' aberrált libsi soros pénzén), indokot, hogy több szülő (az elszigetelt eseteket ne tekintsük trendnek, ha valaki aberrált az aberrált, az már a gyámhivatal illetékessége) kiteszi a gyerekeit olyan abúzusnak, amit vizionálsz.

2021. jún. 20. 17:32
 28/30 anonim ***** válasza:
88%

"Mint említettem, az első bejátszás nekem is rejtély"

Nekem nem az. Egy "drag queen"-nek nevezett aberrált sztriptíz táncot jár az óvodás kislánynak. Ezen neked mi rejtély?

"de szeretném feltételezni, hogy egy gyereknek a szülei alapvetően jót akarnak"

Ebből viszont nem következik az, hogy feltétlenül jó az, ami történik velük.

"az nem egy óvóda"

Mert amúgy olyan k*rva fontos, hogy óvodában történik, vagy egy könyvtárban, ugye? Szemmel láthatóan óvodáskorú gyermekek vannak ott. A kérdést feltevő hölgyről meg feltételezem, hogy pedagógus. De simán lehet, hogy a konyhás néni.

"Én igen, de nekem van szexuális életem. Egy óvodásnak (remélhetőleg) nincs."

Hát egy óvodásnak ne is legyen. És egy normális világban az sem lenne szabad megtörténjen, hogy transzneműek járnak sztriptíz táncot egy gyereknek.

"Erre egyrészt jó volna valami forrás"

Szerintem meg az lenne a jó, ha két értő olvasással való dobálózásod között esetleg odáig merészkednél, hogy mondjuk kontextusában értelmezed, amit leírok. Odatettem a HA szócskát a mondatba, az egy feltételes módú mondatot szokott bevezetni, nem pedig egy tényközlést. Legalábbis mifelénk ez a szokás.

"de ha így is van, még mindig nehezen hiszem, hogy egy-egy ilyen alkalom során a szex lenne a téma."

Ilyet én sem gondoltam. Szexuális felvilágosítást azonban igenis csinálnak óvodában, és ha ezeket is bevonják, az már tényleg a világvége.

"A közhiedelemmel ellentétben, nyugaton is szeretik a szülők a gyerekeiket."

Mi ez a hülye nyugatozás? Feltételezte itt bárki is a szülőkről, hogy kicseszesből viszi oda a gyermekét? Mik ezek a hülye víziók?

"értsd nem ilyen: mer' aberrált libsi soros pénzén"

Na ez az a pont, ahol én már nem tudlak egy percig sem komolyan venni. Alaptalanul kérsz számon prekoncepciót rajtam, miközben libsizőnek és sorosozónak gondolsz szintén mindenféle alap nélkül. Tán nem ezt nevezzük úgy egészen véletlenül prekoncepciónak? :D Tanulj meg vitatkozni és érvelni, utána beszélgethetünk.

2021. jún. 20. 18:21
 29/30 anonim ***** válasza:
#28 ha másban nem is, abban egyet értünk, hogy a vitakultúránk eltérő szinten mozog. És, szerintem, ezen a ponton maradjunk is ennyiben.
2021. jún. 20. 21:01
 30/30 anonim ***** válasza:

London sem különb:

[link]

2021. júl. 13. 15:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!