Mi a véleményetek arról, hogy már Bécsben is olvashatnak mesét gyerekeknek alulöltözött transzok?
Valamint, hogy ehhez hasonló szexuális jellegű táncot lejthet egy transz pedofil:
(Vigyázat, sokkoló kepsorok!)
Kicsit nekem ezzel az a bajom, hogy ezek a felvételek ki vannak ragadva a kontextusukból.
- Sok esetben nem is látni gyerekeket (gondolok itt a túlerotizált tánc jelenetekre), csak a korábbi bevágások miatt érezzük úgy, hogy ott vannak.
- Azt, hogy egy transz nemű mesét olvas, nem gondolom problémának, a gyerekek ennyi idősen nem szexualizálnak, és legalább látnak ilyet. Nem fognak bambán nézni, ha az utcán jön velük szembe egy szakállas nő.
- Az első bevágást nem értem. De ha feltételezzük, hogy egy szülő nem akar rosszat a gyerekeinek, szerintem létezhet a valóságnak olyan vetülete ahol ez a tánc valid (bár ez már nekem is sok volt).
- A kikent gyerekek egy show részei. Ugyan az, mint a gyerek-szépségversenyek. Én személy szerint egyiket sem támogatom, de felesleges ebbe belelátni a szexualitást, és főleg a kényszert. Más kultúra, más szokások.
Gyakorló szülőként, azt javaslom, hogy mindig induljunk ki abból, hogy a szülők szeretik a gyerekeiket és nem akarnak rosszat nekik. Sajnos ez nem mindig van így, de nem a reszortunk erről véleményt alkotni, hanem a gyámhivatalé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!