Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a véleményetek arról, hogy...

Mi a véleményetek arról, hogy már Bécsben is olvashatnak mesét gyerekeknek alulöltözött transzok?

Figyelt kérdés

Valamint, hogy ehhez hasonló szexuális jellegű táncot lejthet egy transz pedofil:

[link]

(Vigyázat, sokkoló kepsorok!)

2021. jún. 17. 17:50
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
50%
A liberálisok eddig a pedofiliát védték veszett módon, ez látszik a tüntetéseken és a szavazáson is.
2021. jún. 17. 18:24
 12/30 anonim ***** válasza:
77%
10: én szkeptikus vagyok alapvetően, bármilyen oldali is a kérdés, mert nem lehet ellenőrizni, hogy tényleg azok szavaznak, akik az adott lehetőségben meg vannak jelölve
2021. jún. 17. 18:26
 13/30 anonim ***** válasza:
86%
:(
2021. jún. 17. 18:35
 14/30 anonim ***** válasza:
88%
*sokkolólag hatott rám az a videó, azért a szomorú fej.
2021. jún. 17. 18:36
 15/30 anonim ***** válasza:
2021. jún. 17. 18:36
 16/30 IV. KecskeShajt ***** válasza:
100%
Jóérzésű ember ezt oldaltól függetlenül ellenzi.
2021. jún. 17. 18:48
 17/30 anonim ***** válasza:
53%
Undi. De bécstől nem is várok mást.
2021. jún. 17. 19:44
 18/30 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem nem rosszabb mint a bohóc.
2021. jún. 20. 07:04
 19/30 anonim ***** válasza:
57%
Ezek a felvételek nem is Bécsben készültek.
2021. jún. 20. 07:07
 20/30 anonim ***** válasza:
38%

Kicsit nekem ezzel az a bajom, hogy ezek a felvételek ki vannak ragadva a kontextusukból.

- Sok esetben nem is látni gyerekeket (gondolok itt a túlerotizált tánc jelenetekre), csak a korábbi bevágások miatt érezzük úgy, hogy ott vannak.

- Azt, hogy egy transz nemű mesét olvas, nem gondolom problémának, a gyerekek ennyi idősen nem szexualizálnak, és legalább látnak ilyet. Nem fognak bambán nézni, ha az utcán jön velük szembe egy szakállas nő.

- Az első bevágást nem értem. De ha feltételezzük, hogy egy szülő nem akar rosszat a gyerekeinek, szerintem létezhet a valóságnak olyan vetülete ahol ez a tánc valid (bár ez már nekem is sok volt).

- A kikent gyerekek egy show részei. Ugyan az, mint a gyerek-szépségversenyek. Én személy szerint egyiket sem támogatom, de felesleges ebbe belelátni a szexualitást, és főleg a kényszert. Más kultúra, más szokások.

Gyakorló szülőként, azt javaslom, hogy mindig induljunk ki abból, hogy a szülők szeretik a gyerekeiket és nem akarnak rosszat nekik. Sajnos ez nem mindig van így, de nem a reszortunk erről véleményt alkotni, hanem a gyámhivatalé.

2021. jún. 20. 08:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!