Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mikor páholják el legközelebb...

Mikor páholják el legközelebb a magyar válogatottat, drága aranylábú, elkényeztetett focistáinkat?

Figyelt kérdés

#vereség #kudarc #magyarlabdarúgás
2021. jún. 17. 14:07
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Normális ember nem foglalkozik ezzel.
2021. jún. 17. 15:46
 22/32 anonim ***** válasza:
76%

Vagy itt van a létszámkérdés...

80-ban, 84-ben, 88-ban, 92-ben egységesen 8 válogatott vett részt az Eb-n. Ez volt az ideális. Aztán igaz, hogy szétverték és a SZU-t és a jugókat de nem csak emiatt lett a mezőny 16-os 96-ban hanem mert ekkorra már az üzlet több lett a fociban mint maga foci (a 90-es Vb után billent át a mérleg az üzlet javára) tévéközvetítések, stb. Ez a 24-es mezőny meg egyenesen nonszensz...

Szerintem Eb-n (a Vb-t hagyom) a 12-es mezőny lenne MA az ideális. Három négyes vagy négy hármas csoportban. Előbbi esetben az első kettők és a két legjobb harmadik jutna a 8-ban onnan egyenes kiesés, míg a második esetben értelemszerűen az első kettő. De ez a 24-es mezőny ez komolytalan.

2021. jún. 17. 15:49
 23/32 anonim ***** válasza:
56%

"Ez a magyar színvonal.

A magyar dolgozó kimegy az angolokhoz mosogatni, aztán hazajön és ő a világott látott király.

A magyar focista kimegy angliába focizni valami falusi bajnokságba aztán belőle lesz a válogatott mert külföldön focizik."

Jézusom. Ha ennyire nem értesz a focihoz, akkor minek szólsz bele?

Változó ugyan, de a legtöbb nagy focis nemzet válogatottjai, nem saját hazájukban játszanak többnyire. Legalábbis sok a légiós köztük is.

És nem falusi bajnokságokról van szó, Gulácsi, Orbán és Szoboszlai a Lipcse, az egyik legjobb német klub játékosai. Sőt, Gulácsit a Bundesliga legjobb kapusának tartják Neuer mellett.

2021. jún. 17. 15:56
 24/32 anonim ***** válasza:
53%
Ha a németeknél tud focizni akkor itthon a válogatott mezben miért nem ?
2021. jún. 17. 16:00
 25/32 anonim ***** válasza:
0%

Ki mondta, hogy nem tud? Az Európa-bajnoktól kaptak ki ember... Mellesleg valami Cristiano Ronaldo is játszik ott... És a 84. percig döntetlenre álltunk és volt egy meg nem adott gólunk.

Sajnos ilyen a magyar szerencse, hogy megkaptuk az Európa bajnokot, a Világbajnokot és az az előtti világbajnokot is. Egyik, ha nem a legerősebb csoport valaha a történelemben.

2021. jún. 17. 16:08
 26/32 A kérdező kommentje:

Szeretném kérni a feleket, hogy szigorúan a kérdés kapcsán gyepálják egymást. Itt nincs helye mellébeszélésnek, és a falábú fitymák védelmének. Csakis tényeket szeretnék hallani.

Például hogy 0-3 és a következő várható vereség időpontját.

2021. jún. 17. 16:26
 27/32 anonim ***** válasza:
48%
Inkább szégyelld magad kérdező.
2021. jún. 17. 16:28
 28/32 A kérdező kommentje:
szégyelld magad te :)
2021. jún. 17. 16:52
 29/32 anonim ***** válasza:
23%

"Én azért elvárnám tőle hogy felismerje melyik az ellenfél kapuja és képes legyen abba az irányba rúgni a labdát. A bodri kutyát fele ennyi idő alatt is meg tudnám tanítani erre."

Ha ezt komolyan gondoltad, akkor azért gáz. Ha meg ennyire trollkodsz, akkor meg azért. Mindenesetre én feladtam, fikázódjatok tovább.

2021. jún. 17. 17:12
 30/32 anonim ***** válasza:
0%
#28 Nem én gyalázom a nemzeti válogatottat EB alatt.
2021. jún. 17. 17:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!