Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi a benyomásod Karácsony...

Mi a benyomásod Karácsony Gergelyről?

Figyelt kérdés

2021. jún. 17. 09:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
77%
Nézz körül Budapesten!
2021. jún. 17. 13:17
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Saját párttársa letolta hogy kapja össze magát. Valamit akar, kisebbségben lévő fidesz nem... hát ez nem sikerült jön szomorú fejjel.
2021. jún. 17. 17:53
 23/23 anonim ***** válasza:

"Még mindig a biciklisávokon vagy fennakadva?"

Nem, a dugókon vagyok fenn akadva. A zöldítésnek semmi értelme, sem a bicikli sávnak ha átlag csak 10 perccel is többet állnak az autók, amikből ömlik a kipufogó gáz. Parkolóhely meg nincs.

"De az nem számít hogy amúgy a kormány szinte minden pénzt megvolt a fővárostól?(ja és milyen érdekes hogy az ellenzéki önkormányzatok is jóval kevesebb pénzt kapnak)

Hozzáteszem ha ezt Tarlós csinálná szét lenne nyalogat mert hát ő fideszes..."

1. Nem a Fideszről volt szó, ne csúsztass, érvelési hiba

2. Ne feltételezz. Nem vagyok Fideszes, de kösz hogy ha nem a te propagandádat tolom, akkor rámhúzol egy másikat

3. A fővárosnak SAJÁT kasszája van, a helyi adókat MINDEN önkormányzat a kénye kedve szerint szabja ki. Legalább ennyire konyíts már hozzá, ha véleményt böfögsz.

"Ja és igen, nem nyalt be a kínai rezsimnek, nem leszünk komcsi gyarmat, remélem jövőre kormányváltás után meg szépen a sok 🐑🐑🐑 is észhez tér."

Megint csak nem erről volt szó, hanem a fővárosról. Értem hogy rájöttél nem tudsz vitázni, mert nincs helytálló érvrendszered, de ez már kínosan nyilvánvaló így...

"De nem is folytatom fideszessel kb. semmi értelme nincs vitatkozni."

Nem vagyok fideszes, ne sértegess. Mivel konkrétan 1 érvet nem hoztál Karácsony mellett, ellenben hatmillió mást, így azt hiszem igaza volt Churchillnek, hogy a legjobban úgy lehet kiábrándulni a demokráciából, ha meghallgatunk egy átlagos szavazót...

2021. jún. 17. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!