Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Melyik forgatókönyv jöhet be,...

Melyik forgatókönyv jöhet be, egyáltalán mire számítottak?

Figyelt kérdés

Most ugye megy ez a nagy lmbt akármi törvény, ezzel most szavazókat akarnak nyerni maguknak? Vagy mi a reális céljuk ezzel?

Mert annyit könnyen elérnek, hogy akik a kérdéses csoportba tartoznak, azok közül gondolom még annyi se fog emiatt rájuk szavazni. De vajon mennyit nyernek vele szavazót?

Mert szerintem ezzel max ellenzéknek nyernek pár szavazatot, nem maguknak.

Bár aztán aki sejti, hogy mi a valódi logika az egész mögött megírhatná.

2021. jún. 17. 05:04
 1/6 anonim ***** válasza:
94%
Figyelemelterelés.
2021. jún. 17. 05:10
 2/6 anonim ***** válasza:
97%

Egyrészt sok Fidesz szavazó van, akinek tetszik ez a törvény.

Másrészt, ha az ellenzék nem szavazza meg, akkor lehet mutogatni rá, hogy fújbüdös pedofil ellenzék (mint az oltáselleneségnél).

Harmadszor, meg lehet vele osztani az ellenzéket, hisz tudták jól a Fidesznél, hogy a Jobbik megszavazza.

Közelegnek a választások, kell a szavazat, és meg kell próbálni bomlasztani az ellenzéki összefogást, most ez a Fidesz legfőbb célja.

2021. jún. 17. 05:48
 3/6 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező, nincs benne a kérdésben hogy KIK?

KIK azok akik bármire is számítottak szerinted? A fidesz-kdnp, a jobbik vagy a többi ellenzéki?

2021. jún. 17. 07:09
 4/6 anonim ***** válasza:
63%
Orbán fia meleg és így a libsi megrontókra foghatja ezt a sorscsapást,mert olyan nincs,hogy ő meleg fiút nevelt fel.
2021. jún. 17. 14:24
 5/6 Muráti Emőke 77 ***** válasza:
51%

Az egészségügyet elcs@szték, lesz@rták, orvosokat, ápolókat, betegeket, az oktatást tönkreb@szták, illetve csak a saját sz@r tanaikat lehet nyomni a fiatlaok fejébe (egyébként persze k ra nincs diktatúra, meg bszott nagy szólásszabadság van), a nőket sz@rba nézik, megalázzák, a homokosfóbiájukkal azokat is, a fiataloknak nincs itt jövőképe mert elveszik tőlük, utálkozó, gyűlölet keltő, kirekesztő, kivagyxi, öntelt sz@rháziak gyűlése, akiktől rájuk nézve is rosszul lesz egy kicsit is magára valamit adó ember, amit még lehet, és amit még nem engednek meg maguknak, az csak azért nem tehetik, mert az EU nem hagyja nekik, és a népet meg már kifosztották, nem adják meg sem a nyugdíjasoknak, sem a fiataloknak ami jár nekik, csak szítják ott is mindenhol az utálatot. Az a hangos (ahogy mint mindíg a bunkó) kis szavazóbázisuk, meg igazi öntelt beképzelt szánnivaló csak a magyarságára (ami Magyarországon ugye nagyon nagy kuriózum, és különlegesség) büszke lenni tudó igazi ostoba magyar...

A náci szavazóknak sem ők a szíve csücske mert ahhoz meg még mindég puhák... olyasmi ez mint a Munkáspárt: állandóan 4-5% körül táncolnak, mert ennél több embernek nem kellenek egyszerűen, erre itt nincs igény ! Azt "értem" hogy a vadparaszt kivagyi magyarok jórészének sajnos megfelel a fidesz, de a föntebb említettek miatt az igazi kérdés az volna: ki az aki egyáltalán ezekre szavaz, nemhogy 2/3-dal????????

2021. jún. 17. 15:56
 6/6 anonim ***** válasza:
51%
Amúgy végül a pedofil törvenyben meg sem említették a melegeket. Ez egy stratégia volt. Megint összeugrassza a polgárokat, hogy addig se foglalkozzunk a további disznóságokkal. Valamint, hogy az ellenzéket alázza, lejárassa, hogy "látjátok milyen aljasok és undorító banda, a pedofilok jogaiért tüntettek". Bedobták a csontot és sajnos ráharaptak az emberek. Mondjuk tény, hogy az lmpbtq szerintem és elég szélsőséges és agresszív, szerintem a tevékenységük pont, hogy nem az elfogadást segíti, hanem mégnagyobb gyűlöletet szít. Mielőtt megköveztek, nekem nincs bajom a melegekkel, se azzal, ha valaki átszabatja magát, bár azt igenis lehessen tudni minek született (kivetel hermafloriták, az speciális eset) mert azért én nem örülnék pl annak, ha a páromról kiderülne hogy nő volt. Sajnálom, nekem azért nem veszi be a gyomrom, elismerem, hogy barát, barátnőként nem zavarna egy transznemű, tisztelném, szeretném emberileg, de a páromnak nem akarnám, nem viselném, nem fogadnám el.
2021. jún. 17. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!