Fidesz szavazók, mit fogtok tenni, ha megvalósul az a forgatókönyv, hogy az ellenzék győz 2022-ben?
Figyelt kérdés
Utcára vonulnátok, elhagynátok az országot (vajon hova?), vagy passzívan hazakullognátok, hogy megpróbáljátok valahogy túlélni a következő választásig?2021. ápr. 17. 20:57
1/5 anonim válasza:
Nem kavarna fel. Kíváncsian várnám, hogy mit hoz ki a közös ellenzék a kormányzásból.
2/5 anonim válasza:
Én nem vagyok szavazó, de a popcornt majd bekészítem. Azt hiszem legalább négy évig nem fogunk akkor unatkozni, még lehet mozira sem kell majd költeni. Lemondom a netflix előfizetést is.
3/5 anonim válasza:
Nem vagyok Fidesz szavazó, sőt, de nagyon tartok ettől a szcenáriótól, pedig elég valószínű, hogy ez lesz. Egy hatpárti ellenzéki koalíció képtelen lesz hosszútávon eredményesen küzdeni a Fidesz rombolásával, amikor ellenzékben lesznek 2/3 nélkül. A Fidesz már most tízezermilliárdos nagyságrendben menti ki magának az állami vagyont, halmozzák a tisztségeket és direkt azt készítik elő, hogy kudarcig akadályozzák az ellenzéki kormányt, majd '26-ban visszatérjenek.
4/5 mindentudó99 válasza:
Nézd most is ott dolgozom mint Gyurcsány alatt. Ha ők nyernek akkor is ott fogok dolgozni. Na ennyiben érintené a mindennapi életemet.
5/5 anonim válasza:
Egyáltalán nem esnék kétségbe. Az MSZP-SZDSZ kormányzásokat is kibírtuk, kibírnánk az MSZP-Párbeszéd-DK-Jobbik-Momentum-LMP kormányzást is.
Én is kíváncsian várnám, hogy milyen intézkedéseket hoznak. Biztos lennének dolgok, amiket jobban és lennének, amiket rosszabbul csinálnának, mint az előző kormány(ok).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!