Csak én érzem azt, hogy sötét felhők gyülekeznek Magyarország egén és ebből nagy katasztrófa lesz? (vesztes háború/totális diktatúra)
https://www.youtube.com/watch?v=BUwltkqwEFQ
Gondolok itt a fasiszta magyar drukkerekre, a melegtörvényre, amitől hangos a világsajtó, az állandó EU-nak keresztbetevésre amivel egyedül mi nyaljuk Kína és Oroszország se***t.
Körülöttünk ismét mindenki utál, nyugaton pedig megvetnek/lenéznek. Ki fog itt rajtunk segíteni, ha jön megint egy háború miközben Szlovákia/Románia fejlődik és teljes értékű demokrata jóléti állam alakul ki nálunk a nyugati országok támogatásával?
Orbán minden környező országgal balhézik, egyre szegényebb az ország és egyre mélyebbre süllyed morálisan. 3-ból 2 fiatal már fixen nyugatra megy vagy már alapból tanulóként vagy később egyetem után.
Soha nem volt ilyen ciki magyarnak lenni, mint most. Külföldön már égő magyarnak mondanod magad ha megkérdezik.
Az egész világ ellenünk drukkolt a portugál meccsen. Ki is kaptunk 3-0-ra és mindenki örült neki. HVG-n mindenki boldog volt és olyan komment is elhangzott, hogy beszopták a magyarok. Rossz ilyeneket olvasni.
Ennyire ciki már magyarnak lenni?
Szóval hol itt a nemzeti egység és tartás?
Mi lesz így 5-10 év múlva miközben én egy nyelvet se tudok és itthon szenvedek nettó 200-ért diplomával? Tényleg én leszek az idióta, hogy itthon szenvedek?
"Mi lesz így 5-10 év múlva miközben én egy nyelvet se tudok és itthon szenvedek nettó 200-ért diplomával? Tényleg én leszek az idióta, hogy itthon szenvedek?"
fél év alatt megtanulsz egy nyelvet legalább kommunikációs szinten és lelépsz. ezt fogom tenni én is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!