Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogyan tud egy melós házát...

Hogyan tud egy melós házát venni hitelre egy Budapest melletti agglomerációban?

Figyelt kérdés

Én jelenleg albérletben élek, itt egy felújított 20-30 éves panel lakás ára 35 millió.

Nem tartom reálisnak egy panelért, amit ki tudja mikor nyilvánítanak életveszélyesnek.

Egy kertes ház ami csak az enyém az sokkal közelebb ál a szívemhez.

Kiszámoltam az OTP hitel xy kalkulátorát.

30 évre egy 45 milliós kertes ház havi 255.000Ft törlesztőrészletre jönne ki.

Ami horror, konkrétan ha nincs cafatéria akkor nem keresek ennyit.

Viccnek tartom, hogy egy egydülálló vagy egy fiatal pár aki még nem szeretne gyereket a csókhoz lett láncolva.

Pár éve ugyanezen ingatlanok 21 millióba kerültek!

2021. jún. 16. 17:20
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
82%
#19. én nem tudok semmi ilyet alapítani, a csoportot meg tudnám csinálni de semmi érzékem nincs az emberek megszólításához. Melóval tudnék segíteni, ennyi.
2021. jún. 17. 07:58
 22/28 anonim ***** válasza:
82%

21: a csoportnak, az emberek összegyűjtésének ez az értelme, hogy meg lehessen találni azokat az embereket, akik tüntetésre tudják hívni az embereket

Csinálni kell egy csoportot, aztán meg kell kérni az ismerősöket, akik egyetértenek, hogy lépjenek be, és ők is kédezzék meg az ő ismerőseiket, hogy azok is lépjenek be, és hozzanak be, és így tovább.

Aztán a csoportba kell írogatni, hogy mit kellene elérni, és ötletelni ennek módjain, hogyan lehetne tiltakozást szervezni, stb.

Ha összegyűlik elég ember, akkor jó ötletek is lesznek, csak valakinek el kell indítania a hógolyót a lejtőn a csoport létrehozásával, és az érdeklődő ismerősök megkérésével, hogy ők is keressék meg az ismerőseiket, és így tovább.

2021. jún. 17. 08:13
 23/28 anonim ***** válasza:
60%
*hozzanak be embereket
2021. jún. 17. 08:15
 24/28 anonim ***** válasza:
75%
#22. Tiltakozást szervezni? Mi ellen? Az ingatlanpiac ellen? Én konkrét megoldásra gondoltam. Helyi emberek összeállnak és segítenek egymásnak a melóval és akkor csak anyagköltség van, régen is ezt csinálták, rengeteg kádárkocka épült fel így.
2021. jún. 17. 08:29
 25/28 anonim ***** válasza:
39%
24: tilatkozást, hogy a kormány avatkozzon be, pl. adóztassa meg a befektetési ingatlanokat, amitől lemenne az áruk. A gazdagok nem örülnének, de legalább a kisembernek több esélye lenne lakást venni, ha ettől lemegy az áruk
2021. jún. 17. 09:02
 26/28 A kérdező kommentje:
Nekem sem időm sem energiám erre, 3 műszak az életem is tönkreteszi.
2021. jún. 17. 19:05
 27/28 anonim ***** válasza:
62%
Miért nem vállalkozol inkább ácsként? Alkalmazottként soha nem lesz nagy fizetésed. Magadon segíts!
2021. jún. 17. 19:21
 28/28 A kérdező kommentje:

27# mert ahhoz kell egy kis tőke is, mellesleg ahhoz minimum 2 ember de inkább 3 ember kell.

Honnan szerezzek, olyan embert aki el is jön mindennap dolgozni.

A volt A volt munkahelyem is volt olyan dolgozó aki berúgott és nem láttuk két hónapig. Volt olyan is aki megkapta a heti pénzét és következő héten nem jelent meg.

Állítólag szakma is kell a vállalkozáshoz, nekem meg nincs róla papírom.

2021. jún. 17. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!