Melegek! Hogy viselitek ezt a kormányt?
Figyelt kérdés
2021. jún. 16. 13:35
2/12 anonim válasza:
Én pl homoszexuális vagyok, és a Fideszre szavaztam, és fogok is jövőre.
3/12 anonim válasza:
És te hogy viseled ezt a meleget?😂🥴
4/12 A Cenz Ura válasza:
De sok meleg lett itt hirtelen
Jöttök Pride-ra is? 😂
5/12 anonim válasza:
4# ...meg ,...de meleg lett hirtelen 😂🥴🥴
6/12 anonim válasza:
Jujj, az a legrosszabb amikor annyira forró a kormány, hogy nem lehet megfogni. Vagy másról van szó?
8/12 anonim válasza:
7# csak nem lopta el Orbán Viktor az anál plugodat???😂😂
9/12 anonim válasza:
Nagyon jól. Senkit nem érdekel a szexuális irányultságom. En meg a magánügyemnek tekintem. Eszembe nem jutna, hogy kárkira rátukmáljam vagy félmesztelenül vonulgassak az Andrássy úton. A jelenlegi LGBT propaganda, amit a kormány közvetetten korlátozni próbál, egyáltalán nem a melegek valódi érdekeir képviseli.
10/12 anonim válasza:
Nem minden meleg liberális beállítottságú. Attól, hogy valaki meleg még nem lesz automatikusan az LGBT mozgalom szimpatizánsa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!