A magyar labdarúgó válogatott egyenlő Orbán Viktorral?
Figyelt kérdés
Aki nekik szurkol, az lényegében Orbánnak és a Fidesznek szurkol?2021. jún. 16. 07:08
21/31 A kérdező kommentje:
20: Hát te hülye vagy ember. Orbán a puskás akadémiát alapította, a többit alapításához az ég világon semmi köze!
2021. jún. 17. 10:14
22/31 anonim válasza:
Az országban nincs olyan dolog amihez ne lenne köze, te naiv szerencsétlen.
23/31 A kérdező kommentje:
Akkor gyűlölj mindent és mindenkit az országban te nyomorult, atombombával szórd végig az egészet akkor nem marad semmi amihez köze lenne.
2021. jún. 17. 10:19
24/31 anonim válasza:
Ez már megint a te projekciód, senki nem mondott ilyet.
25/31 anonim válasza:
Ja,a felcsúti futballakadémia?az is a semmiből nőtt ki ugye?egy tök falu stabil nb1-es.meg még van egy tucat egyéb akadémia.
Mondom én hogy lövésed nincs az egészről.a fideszt gyölölöm meg a hozzád hasonló agyhalottakat,más kérdés hogy ti is rengetegen vagytok.
26/31 A kérdező kommentje:
25: az a baj hogy te mosol össze olyan dolgokat a fidesszel amiket nem kellene. Ezt kellene felfogni.
2021. jún. 17. 10:26
27/31 anonim válasza:
Példákat írtam, lehet cáfolni nyugodtan.
28/31 anonim válasza:
A fidesz alkotmányozó többséggel uralkodik konkrétan 10 éve. Bármiért és bármi ellen tehetnek, ezért mondom, hogy mindenhez közük van, ez annyira nehéz?
29/31 A kérdező kommentje:
"ezek mind az orbán által létrehozott akadémiákban nevelkedtek"
Mondd már el kik ezek a játékosok, mert nem tudom.
2021. jún. 17. 10:31
30/31 anonim válasza:
Kérdező..a nevükre rákeresve láthatod az adatlapjukat,ott le lesz írva a teljes karrierjük gyerekkoruktól fogva.ha ennyire nem megy akkor majd este leírom ide hogy lásd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!