Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Csak én csalódtam hatalmasat...

Csak én csalódtam hatalmasat Jakab Péterben?

Figyelt kérdés
Először Tóth Csaba támogatásával (amin még túl tudtam ugrani) de ezzel a homofób törvény megszavazásával totál elbizonytalanodtam. Tudom, a jobbik nem liberális, és nem fogadja el a melegeket teljes mértékben. DE így rombolni az összefogást, és a fidesszel együtt szavazni? Aztán még a melegeket és a pedofilokat egy halmazba tenni? Eddig hittem benne, de teljesen elbizonytalanított. Mit gondoltok erről?

2021. jún. 15. 21:07
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
50%
Aki csalódott Jakabban és a JOBBIKBAN az eddig melyik csatornát nézte? Nem a liberalizmusra esküdött ő fel, az értékrendje nem változott. Ennyi. Én LMBTQ suppoter vagyok ÉS JAKABRA FOGOK SZAVAZNI. Ezt be kellett kalkulálni a dolgokba.
2021. jún. 16. 19:18
 22/23 anonim ***** válasza:
56%
Nekem ezzel inkább szimpatikusabb lett a Jobbik mert attól, hogy közösen indulnak lehetnek eltérőek a vélemények lehet ezzel a döntéssel a Jobbik Budapesten gyengült de vidéken inkább erősödött.
2021. jún. 16. 19:33
 23/23 anonim ***** válasza:
0%
Jakab Peter egy bohóc. Semmi keresnivalója nincs a Parlamentben.
2021. jún. 17. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!